Passatgers del vol d’aquest divendres entre la Seu i Madrid es queden a terra

El trajecte, com en alguna altra ocasió abans, s’ha hagut de desviar a Alguaire per la boira que hi havia a l’aeroport urgellenc i alguns viatgers no han estat avisats degudament i no han estat a temps a agafar el bus d’enllaç fins a Lleida

Comentaris

Una imatge d'arxiu de l'aeroport Andorra-La Seu.
Una imatge d'arxiu de l'aeroport Andorra-La Seu. ARXIU

Passatgers del vol que aquest divendres a la tarda havia d’enllaçar la Seu i Madrid s’han quedat a terra. La qüestió és que el vol que procedia de la capital espanyola s’ha hagut de desviar a Alguaire perquè la nebulositat que hi havia a l’aeroport de l’Alt Urgell no permetia aterrar-hi. No és el primer cop que passa. El que ha succeït és que a alguns dels passatgers que havien de sortir des de la instal·lació urgellenca no se’ls ha avisat que hi havia canvi de plans pel temps i no han pogut agafar el bus d’enllaç fins a Lleida.

Com que l’avió de Madrid ha hagut d’aturar-se a Alguaire, per fer el trajecte a la inversa, els passatgers que pensaven agafar l’avió a la Seu havien de traslladar-se per carretera fins a l’aeroport lleidatà. Però els responsables de la companyia -o les empreses subcontractades per a determinades funcions- que havien de fer els contactes pertinents o no els han fet degudament o els seus interlocutors no han entès prou bé els missatges.

La qüestió és que alguns s’han presentat a la Seu quan no tocava amb els canvis efectuats i ja no han pogut agafar els enllaços necessaris que els han permès fer el vol fins a la capital espanyola. No és el primer cop que per culpa del temps cal variar la ruta, una situació que de fet ja estava prevista. Però que hagi transcendit per ara sí que és la primera vegada que alguns dels passatgers es queden a terra per una indeguda transmissió suposada de la informació.

Comentaris (6)

Trending