De la possible multa al donatiu

El creador de botigues en línia i propietari del Porsche GT3 que va immobilitzar la policia ha dut a terme una donació de 1.000 euros contra el càncer infantil després de multiplicar per deu el valor de les aportacions que els seus seguidors van fer per “pagar les multes de trànsit”

Més enllà d’una ITV “difícil de concretar” o un cotxe d’alta gamma que crida l’atenció dels ciutadans, hi ha accions que, per petites que siguin, honren als impulsors. El creador de botigues en línia propietari d’un Porsche GT3, el qual va estar immobilitzat un parell de dies a les dependències exteriors de la policia, ha dut a terme un donatiu contra el càncer infantil després de multiplicar per deu el valor de les aportacions que els seus seguidors van fer per “pagar les multes de trànsit”.  

“Has d’obrir-te un compte de PayPal per donatius per multes, els teus seguidors no estem d’acord amb això”. Amb aquest missatge es va engegar la iniciativa. El conegut ‘influencer’ va posar a disposició de qui volgués aportar el seu granet de sorra. Més tard, a través del seu Instagram, va avisar que amb els diners recaptats faria alguna mena d’acció sense donar massa detalls.  

El vehicle en les immediacions de la ITV en acudir a fer la revisió.

Relacionat

Atracció de l’Obac a la ITV

Després de rebre fins a un total de 107 euros, el creador de botigues en línia va anunciar que multiplicaria el valor per deu i tot plegat aniria a la lluita contra el càncer infantil. Més de 1.000 per l’associació en qüestió. Un gest encomiable. “Moltes gràcies a qui ha fet un donatiu pensant que pagaríeu la meva multa, ho agraeixo de tot cor”, ha estat el seu missatge final.  

Etiquetes

Comentaris (25)

Trending