Atracció de l’Obac a la ITV

La policia ha tingut immobilitzat tot el cap de setmana un Porsche GT3 d’un conegut creador de botigues en línia que com a ‘influencer’ ven ara cursos amb la seva experiència

És un més dels ‘influencers’ que fan vida al país. Igual com són famosos els seus cursos per Instagram, també ho és el Porsche GT3 amb què es mou pel país i fora d’ell. El cotxe i la velocitat que tot sovint assoleix. Un dels cotxes d’alta gamma i més alta potència que fan un soroll eixordador. Fins al punt que sigui per això o per algun altre motiu que públicament no ha transcendit, el cotxe d’aquest expert en mercadotècnia ha estat pol d’atracció. Des de la zona de l’Obac fins a la ITV.

La policia ha tingut immobilitzat tot el cap de setmana en les seves dependències exteriors, al tancat de què disposa per estacionar cotxes comissats o retinguts per qualsevol cosa, el Porsche en qüestió. Els agents temien que el vehicle hauria estat manipulat amb posterioritat a la seva matriculació. Matrícula personalitzada, és clar. La qüestió és que durant el cap de setmana, el propietari hauria pactat amb els policies poder cobrir el vehicle.

En efecte, la pintura amb què està coberta la carrosseria d’aquest ‘trasto’ que prou fàcilment pot valdre 200.000 euros és tan especial que això de passar-se un parell de nits a l’exterior el podia afectar. Aquest matí, quan el jove especialista en crear botigues en línia i que ara acumula èxits venent cursos explicant com hauria travat el seu èxit previ, tot un seguit de curiosos s’han arremolinat per observar la peça. La joia sobre quatre rodes.

Tampoc no ha passat desapercebut a l’ITV d’Aixovall. Fins allí ha acompanyat el vehicle una patrulla de policia perquè passés el pertinent control el Porsche i assumís les correccions o les homologacions corresponents. Durant el trajecte, és clar, el GT3 no ha deixat de fer el seu atronador so característic. Una atracció més, encara que partís d’una aparent anomalia.

Etiquetes

Comentaris (168)

Trending