Posar-se les mans (de l’euro) al cap

No només sorprèn la reproducció de coronavirus en el disseny de la moneda andorrana de 2 euros; també s’hauria copiat la de les mans entrellaçades de dues persones d’edat avançada

El disseny de les futures monedes andorranes de 2 euros és tot un cúmul de despropòsits. No només sorprèn la reproducció de coronavirus, una circumstància que ha fet que s’hagi parlat de l’encunyació arreu. Tampoc no s’acaba d’entendre com es replica sense cap vergonya una fotografia d’un banc de dades que, efectivament, té uns drets d’imatge. Les mans entrellaçades de dues persones d’edat avançada no tenen res d’original.

Efectivament, un dels principals bancs de dades, o d’imatges en aquest cas, com el de Getty Images, disposa d’una fotografia molt reproduïda al seu propi lloc web i en d’altres espais que és pràcticament idèntica al que es veu en el disseny que s’ha presentat de la controvertida moneda, que a priori encara no s’ha encunyat però que sembla que malgrat la polèmica sorgida tirarà endavant. I, de fet, tampoc no és d’estranyar.

Els dibuixos de coronavirus a la moneda commemorativa.

Relacionat

Els euroCovid incendien les xarxes

L’enrenou que hi ha hagut al tomb de la moneda garanteix l’èxit de la mateixa. I és que, benentès, els col·leccionistes de monedes tenen un punt de ‘freak’ i de ben segur que el fet d’haver generat la polèmica que ha generat farà que molts devots de les monedes vulguin assegurar-se la seva adquisició. Pretenguin disposar sí o sí d’aquests dos euros andorrans. Per tant, si la fabricació de les peces es manté, de ben segur que tindran requesta.

WhatsApp Image 2021 07 03 at 10.13.27

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending