La Portella també s’apunta a la fal·lera dels miradors (amb telescopi en aquest cas)

Ensisa amplia les activitats, durant els caps de setmana i tot el mes d’agost, del Family Park del Forn de Canillo obrint un telecadira més per poder evitar d’aquesta manera aglomeracions al recinte

Ensisa també s’apunta a la fal·lera, per dir-ho d’alguna forma, dels miradors. Discret en el cas de Soldeu-el Tarter i situat, amb telescopi incorporat, a la zona de la Portella, al Forn de Canillo. La iniciativa s’emmarca en les activitats -l’ampliació d’aquestes per ser més exactes- del Mon(t) Magic Family Park. Ja feia temps que alguns usuaris demanaven poder disposar del telecadira per poder accedir fins a la Portella i aquest estiu, al final, s’hi ha accedit. L’any passat es va fer una prova puntual d'uns pocs dies i aquest estiu s'ha decidit millorar l’experiència.

Durant tots els caps de setmana de juliol i l’agost tot sencer, el telecadira en qüestió estarà en servei i permetrà arriba a un espai amb vistes privilegiades -amb l’afegit ara del senzill mirador- i la presència d’un ‘food track’ que dóna servei de bar per si els clients hi volen consumir. ¿És mirar de contrarestar l’efecte del mirador solar panoràmic de Tristaina? Els consultats diuen que no és el cas. No es pot fer un símil entre les pretensions de Saetde via Secnoa a Arcalís o Ensisa a la Portella. Els miradors en sí no són cap gran novetat tot i que enguany s'hi ha incorporat el telescopi.

 

El mirador és molt bàsic. El de Tristaina és espectacular, recorden les fonts. Cal analitzar o fer una comparativa de costos, també. “Es tracta bàsicament d’una ampliació d’activitats al Family Park”, expliquen les fonts, que recorden que a dalt de la Portella ara hi ha l’esmentada plataforma i el dispositiu de restauració. El forfet del Family Park permet pujar al telecadira de la Portella. De fet, “la gent demanava cada temporada d’estiu poder-hi pujar però el giny estava tancat”. La prova de l'any passat va resultar exitosa i enguany s'ha fet una aposta d'estiu sencer.

Ara s’ha fet el pas. A banda de totes les activitats que es poden fer al parc, hi ha tres remuntadors actius en el marc del Mon(t) Magic. El telecabina de Canillo, el telecadira Junior i ara el de la Portella, on respecte la prova de l'any passat s'han millorat les zones d'embarcament i desembarcament. I que ningú no s’enganyi. En temps de pandèmia i de necessitat de distanciament social, permetre l’accés a la Portella serveix també per descongestionar la resta d’espais. Expliquen les fonts que hi ha molta gent que passeja -cadascú al seu ritme- pel parc. I que permetent pujar a la Portella, entre ginys, fotos, tafanejar i potser fins i tot consumir és una mitjana d’una hora de dispersió i, per tant, de rebaixar les aglomeracions en altres punts.

Comentaris (3)

Trending