La part positiva d’un ensurt que ha passat “a la història”

Cerni Escalé, ja recuperat del desmai patit dimarts, destaca la “dimensió humana” dels companys de cambra que el van atendre i agraeix especialment la ràpida reacció del secretari del Consell General, Josep Hinojosa, que va evitar que quan va perdre el coneixement caigués a terra fent-se més mal

L’endemà de l’ensurt patit durant la seva intervenció en el debat d’investidura, Cerni Escalé ha reprès el seu discurs. Ho ha fet amb una prèvia en la qual ha volgut agrair l’atenció rebuda després del seu desmai. En un to, per moments, distés, ha destacat “la dimensió humana” i “l’acompanyament” que va tenir en tot moment, especialment per part del síndic i la subsíndica general. També s’ha referit de forma especial a Josep Hinojosa, secretari del Consell General, que amb una ràpida intervenció el va poder agafar abans de caure i fer-se més mal.

Escalé ha iniciat el comentari fent una petita broma: “Pots poden dir que han fet història en la seva primera intervenció al Consell”. Posteriorment, s’ha referit a la resta de la cambra, agraint tots els consellers tant “l’atenció rebuda per aquells que es van avançar” com a “qui va trucar ràpidament a emergències”.

L'ambulància ha arribat al Consell General per atendre a Cerni Escalé

Relacionat

El desmai de Cerni Escalé obliga a posposar la represa del debat d’investidura fins aquest dimecres

El candidat de Concòrdia ha destacat especialment l’acompanyament que en tot moment va tenir per part de Carles Ensenyat i Sandra Codina, de qui ha valorat “la seva dimensió humana”. I especialment s’ha dirigit al secretari del Consell General. En el moment del desmai, Hinojosa, qui era més a prop que ningú, es va adonar de seguida que alguna cosa no rutllava i va reaccionar amb velocitat, agafant Escalé. D’aquesta forma, va impedir que caigués i es fes més mal. “Segurament, sense ell, jo avui no estaria aquí perquè hauria rodolat per les escales. Gràcies pel rescat”, ha apuntat.

El líder de l’oposició ha explicat que, malgrat l’espectacularitat i el mal moment passat, tot ha quedat en un ensurt. Així, ha indicat que, un cop atès tant pels efectius del SUM com pel seu metge de capçalera -de forma “excel·lent”, ha remarcat-, s’ha dictaminat que va patir “una lipotímia per deshidratació”. Justament, aquest dimecres al Consell s’ha desplaçat un equip de la Creu Roja per poder intervenir en cas d’un altre incident que, lògicament, s’espera que no es produeixi.

debat investidura cerni escalé ambulància
L'ambulància de Creu Roja estacionada a l'aparcament del Consell General.

Abans de passar al discurs en si, Escalé també ha volgut referir-se a Xavier Espot. També en un to més distès, s’ha disculpat per la “competència deslleial” que suposa que dimarts pogués fer, abans de l’ensurt, “un assaig” de la seva intervenció. Tampoc s’ha oblidat dels seus companys de bancada, amb qui ha volgut agrair el seu suport.

Comentaris (4)

Trending