El desmai de Cerni Escalé obliga a posposar la represa del debat d’investidura fins aquest dimecres

El candidat a cap de Govern de Concòrdia ha caigut a terra mentre pronunciava el seu discurs, possiblement fruit d’una baixada de tensió, i després de l’atenció per part dels serveis mèdics s’ha decidit que és millor que pugui recuperar-se durant tota la jornada

https://youtu.be/XIjNShtXoA8

El discurs del candidat de Concòrdia a cap de Govern, Cerni Escalé, no es reprendrà fins aquest dimecres. Després de noves valoracions al jove polític arran del desmai que ha sofert mentre era a la tarima de l’hemicicle del Consell General ha fet recomanable que la sessió, que s’havia de reiniciar aquesta tarda, finalment es posposi fins demà per tal que Escalé es pugui recuperar plenament.

Quan ha patit el defalliment, el líder de la nova formació present en l’escena parlamentària andorrana portava una vint minuts de discurs quan s'ha mostrat indisposat i poc a poc ha anat caient a terra. Els consellers presents a la sala han corregut ràpidament a socórre’l i s’han avisat als serveis mèdics.

Moments de preocupació al Consell General després del desmai de Cerni Escalé
Moments de preocupació al Consell General després del desmai de Cerni Escalé

Ja sigui pels nervis de la sessió o per la seva estrena a l'hemicicle, Escalé s’ha desmaiat per la calor mentre pronunciava el seu discurs en el debat d’investidura. Tot sembla que ha acabat en un ensurt perquè el mateix conseller general ha assegurat que “estic bé”. El síndic general, Carles Esenyat, ha suspès la sessió durant una hora per tal que el polític es pugui recuperar i pugui continuar, si s’escau, la seva al·locució. S'han avisat els serveis mèdics i podria tracta-se possiblement d'una baixada de tensió.

El candidat a cap de Govern de Concòrdia ha acabat caient a terra, possiblement fruit d’una baixada de tensió, i després de l’atenció per part dels metges s’ha decidit que la sessió es reprengui aquest dimecres a les 9.30 hores per tal que Escalé es pugui recuperar totalment i pugui continuar amb el seu discurs.

 

Comentaris (25)

Trending