Un nou Tabola reneix de les cendres de l’oci nocturn

Dos joves empresaris, Òscar Serra i Jaume Reñé, recuperen l’esperit de l’antic local massanenc confiant que els pitjors moments pel sector de la nit ja s’ha superat

Des de fa unes setmanes, l’oci nocturn ha recuperat una certa normalitat. Poden funcionar amb els horaris habituals abans de la pandèmia que tan mal ha fet als establiments i sense mascarera prèvia presentació d’un test d’antígens negatiu. En aquest context, el sector confia a recuperar el sotrac del coronavirus. I un bon símptoma és que s’aposti per reobrir un nou local. Bé, de fet, no és nou. Es reactiva un clàssic de la nit andorrana: el Tabola. Ara, 2.0.

Havia estat un dels locals d’oci nocturn més populars d’Andorra. Situat al centre de la Massana, havia tingut un públic fidel. Entre ells, els dos empresaris novells, Óscar Serra i Jaume Reñé. El primer explica que “fa temps que teníem ganes d’obrir un negoci i sempre ens ha agradat la festa”. I, quan va sortir l’oportunitat, “ens vam decidir”.

Davant la possibilitat d’agafar el local del Tabola, van optar també per aprofitar el nom d’aquella discoteca. Amb un afegit: Tabola 2.0. “Ens hem quedat el nom original, per intentar recordar les festes que es feien en aquell moment. Quan nosaltres sortíem ens agradava l’ambient i volem intentar seguir aquella dinàmica quan les coses es feien bé”, ha explicat Serra.

L’obertura coincideix amb la represa de l’activitat el sector de l’oci nocturn, després gairebé dos anys tancats o, en el millor dels moments, actius però amb enormes restriccions. Els impulsors del nou projecte empresarial, però, remarquen que “nosaltres no hem patit la crisi de la pandèmia”, fet que suposa un avantatge. A més, “creiem que és un bon moment perquè la gent té ganes de sortir de festa i la situació sanitària ja ens permet treballar”. Això sí, per ara amb el seguiment de mesures que ja s’han comunicat a xarxes.

El Tabola 2.0 viurà la seva primera nit la matinada de divendres a dissabte. Oferirà fins a tres sales, donant feina, en un inici, a tretze treballadors. Per començar hi ha l’actuació del DJ Swowo i Álex Montalvo. “Estem rebent una molt bona resposta a la xarxa. Fins i tot, estem una mica sorpresos”, ha comentat Serra, que deixa clar que “tenim moltes ganes” que arribi el dia.

WhatsApp Image 2022 03 03 at 17.48.17

Comentaris (2)

Trending