Musica contra l’adversitat

El Cor de Rock d’Andorra, on diversos integrants han donat positiu per coronavirus, comparteix a xarxes una petita actuació on interpreten el clàssic de Queen ‘Bohemian Rhapsody’En la iniciativa han participat també alguns dels afectats pel Covid-19, que es troben tots seguint la recuperació i millorant als respectius domicilis, ja que els casos no són greus

Les notes i la lletra d’un clàssic immortal com ‘Bohemian Rhapsody’ ha servit als integrants del Cor de Rock d’Andorra per evidenciar que, malgrat que els ha tocat confinar-se a casa, encara poden fer allò que més els agrada: cantar. Tots ells han gravat un petit vídeo on, cadascú des del seu domicili entona la mítica cançó de Queen. De passada, també serveix per donar ànims a diversos integrants del grup, que han donat positiu per coronavirus, tot i que sense que cas reverteixi especial gravetat.

El vídeo s’ha compartit a xarxes socials i ha aconseguit un gran èxit. Fins ara, ja frega les 1.700 visualitzacions a Youtube. Segons han explicat a Altaveu fons del cor, va ser una iniciativa d’un dels cantants, però de seguida es va acabar engrescant tothom. Resultat? Poc més d’un minut amb un dels fragments més coneguts del tema del grup que va liderar Freddie Mercury entonat conjuntament.

Els integrants més joves estudien a l'escola de batxillerat, on van estar en contacte amb un focus de la malaltia

El Cor de Rock d’Andorra aplega cantants a partir dels setze anys. Molts d’ells, de fet, ja van començar la seva carrera musical al Cor de Rock d’Encamp i, un cop acabava la seva etapa a l’escola de segona ensenyança on es fa com a activitat extracurricular, fan al salt a l’agrupació. Justament, el fet que molts d’ells anessin a l’escola andorrana de batxillerat els va posar en contacte amb un dels focus inicials de la Covid-19 al Principat.

Fonts consultades per Altaveu han explicat que són diversos els integrants del cor que han donat positiu per la malaltia. Cap dels casos reverteix d’especial, tot i que “hi ha qui ho ha passat pitjor que altres”. Tots, afirmen, estan millorant al seu domicili, on han quedat aïllats.

I, malgrat això, són varis els afectats pel coronavirus que, malgrat la situació -o potser justament per això- han volgut animar-se a participar en el vídeo ara gairebé viral. Una actuació virtual a l’espera que, en un futur, confien, no gaire llunyà puguin tornar a pujar a un escenari i cantar en directe davant el seu públic.

Etiquetes

Comentaris

Trending