Moll (d’alcohol), ple (de sang) i a la presó (per reincident)

Envien a la Comella després d’un altercat derivat d’un petit incident de circulació un jove de la Seu que fa vida al Principat i a qui la Batllia no li permet obtenir el permís de conduir pels seus antecedents

Una mena de competició entre dos vehicles que va acabar amb un incident a l’avinguda del Pessebre, a Escaldes, ha acabat amb el conductor d’un dels cotxes implicats a la presó. Per les reiterades desobediències a l’autoritat judicial. L’altercat va succeir aquest dimarts a la tarda. L’ingrés a la presó s’ha produït aquest dimecres. L’infortunat protagonista de la història és un veí de la Seu, de 28 anys, que fa més vida al Principat que no pas a la capital de l’Alt Urgell, i que tindria una vinculació almenys indirecta amb el ‘famós’ ‘narcopis’ del carrer del Pui d’Andorra la Vella.

L’incident hauria tingut lloc pels volts de les 7 de la tarda d’aquest dimecres. Res de l’altre món. Una competència de velocitats seguida d’una maniobra suposadament fora de lloc i un cop de clàxon que als ocupants d’un dels vehicles, almenys, conduït per una dona ucraïnesa, la situació no els va agradar gens. Fins al punt que tres de les persones que anaven al cotxe van baixar-ne i van anar a cercar el conductor de l’altre automòbil implicat. El veí de la Seu. Anava manifestament begut com evidenciaria després l’alcoholèmia que se li va practicar. Els ocupants de l’altre cotxe no és que li demanessin explicacions. És que el primer Déu vos guard van ser un parell de bufetades.

I com que l’home s’hi va voler tornar, amb la batussa de baixa intensitat que hi va haver, seria esgarrapat de manera prou notable com perquè sagnés. ‘Feta la feina’, el vehicle conduït per la dona ucraïnesa va marxar del lloc abans, aparentment, que arribés la policia. Els agents van detenir l’agredit més malparat. Entre altres, perquè anava begut -donaria més o menys 1,6 grams d’alcohol per litre de sang-, i perquè tenia el permís de conduir retirat.

De fet, l’home en qüestió mai hauria tingut carnet al Principat almenys. I n’ha fet tantes, que fins i tot té una ordre judicial que li impedeix fins i tot poder-se inscriure a qualsevol prova que doni dret a tenir accés al permís. Pels antecedents que presenta. Amb tot, quan aquest dimecres ha passat a disposició judicial el batlle de guàrdia, vist els reiterats incompliments del jove, i la seva afició a desobeir les ordres que se li imposen, ha decidit enviar el detingut a la Comella. Begut, esgarrapat i ara empresonat.

Comentaris (6)

Trending