La marquesina paga la mala bava juvenil

Diversos veïns de l’encreuament entre les avingudes Viladomat i Pessebre d’Escaldes han advertit de la presència aquesta mitjanit de quatre homes que haurien malmès diversos elements del mobiliari urbà de la zona

Es difícil saber en quin estat es trobaven els quatre homes, aparentment joves, que aquesta passada matinada s’han girat en contra de diversos elements del mobiliari urbà de les avingudes Josep Viladomat i Pessebre d’Escaldes. Qui n’ha sortit més mal parada ha estat una marquesina d’una parada de bus que hi ha per aquells averanys. Però no només. Faltarà veure si hi ha veïns que denunciïn danys, per exemple, en els vehicles que tinguessin estacionats per aquell indret.

I és que no està clar del tot i, la policia, si escau, haurà d’investigar. De mirar de saber qui eren els quatre homes que al tomb de la mitjanit passada haurien colpejat fins a trencar-los, fracturar-los, els vidres de l’esmentada marquesina. Segons alguns testimonis, ha estat 20 minuts després del punt de la mitjanit que hi ha hagut l’actuació danyosa dels aparentment joves. Han estat alguns veïns els que han advertit la policia.

WhatsApp Image 2023 03 12 at 20.37.45
Un detall de la fractura causada al vidre pels cops.

Tindrien clar que eren quatre i que després de trencar el vidre de la marquesina, no se sap massa ben bé com, han anat baixant en direcció a Caldea i haurien colpejats els vehicles que hi havia per aquell indret aparcats i altres elements del mobiliari urbà. Quan hauria arribat la patrulla policia arran de les trucades fetes per alguns veïns de la zona -en un xamfrà conegut per una clínica veterinària que hi està situada-, els quatre nois ja havien tocat pirandó.

WhatsApp Image 2023 03 12 at 20.37.45 (1)
Una imatge de la marquesina afectada.

Semblaria que algun dels testimonis, probablement des d’algun balcó, ha recriminat l’actuació dels joves i això els ha fet intuir que podrien anar maldades. Segons les fonts policials consultades no hi ha cap detingut, almenys per ara, per aquesta circumstància i s’espera si hi ha denúncies pels danys que haurien causat en aquell indret aquesta mitjanit.

Comentaris (10)

Trending