I malgrat tot... festa major

Sant Julià de Lòria viu la segona jornada de les celebracions, marcades per les precaucions sanitàries, però que han comptat amb una bona participació dels ciutadans

Sant Julià viu la seva segona jornada d’una festa major marcada per les precaucions necessàries per evitar el risc de contagi de coronavirus. Malgrat això, els lauredians estan gaudint de les celebracions. Aquest matí els més petits han participat en les diferents activitats lúdiques destinades a ells. A la tarda hi ha previst un espectacle infantil i el segon dels concerts, amb Punkers Love The 80’s.

La festa s’ha iniciat aquest divendres amb un concert adaptat, lògicament, a la situació sanitària. Els protagonistes van ser Fano Pallarés, Oriol Vilella, Àlex Moldes i Josu Adanez, integrants de Madretomasa. Les imatges són bastant peculiars, amb el públic distribuït en taules i cadires, mantenint les distàncies de seguretat, amb mascaretes i sense poder ballar. Serà el mateix panorama de l’actuació d’aquest vespre, a partir de dos quarts de vuit, amb the Punkers Love.

El matí ha estat centrat a la quitxalla. Els més petits han pogut gaudir de diferents activitats. Pels qui tenien calor, els jocs d’aigua. Pels qui no en tenien tant, el trenet al Prat Nou, que s’ha convertit en un espai d’atracció per a moltes famílies.

Trenet i joc d’aigua continuaran al llarg de la tarda, durant la qual s’hi afegiran altres propostes, com ara el concurs de tir al plat, el concert de l’Associació Andorra Lírica que servirà d’homenatge al compositor cubà Ernesto Lecuona o l’espectacle infantil ‘De quin color és un petó?’ amb la participació de Líquid Dansa.

Comentaris

Trending