Un lladre de cotxes empedreït

L’home que va ser detingut després d’entrar al Funicamp trencant la barrera del pàrquing amb un vehicle robat a Grau Roig també havia arribat al Principat en un automòbil sostret a Ax les Thermes

A Grau Roig en va robar un cotxe, amb el qual va acabar topant contra una de les barreres d’entrada del pàrquing del Funicamp. No era, però, el primer que s’emportava sense permís. De fet, mirant l’historial, tot pinta que, de no haver estat detingut per la policia, hagués pispat un altre. Des del cos d’ordre s’ha informat que l’home, de nacionalitat francesa, detingut per sostreure un vehicle el passat dimecres havia arribat al Principat en un altre, també robat.

Així es va poder determinar en la investigació posterior dels fets. El detingut, al qual es va acabar jutjant per la via ràpida i aplicant una condemna per ordenança penal de set anys d’expulsió del Principat, portava a sobre la clau d’un altre cotxe. En concret, d’un Peugeot Partner amb matrícula francesa que, posteriorment, va ser localitzat aparcat al centre del Pas de la Casa.

L'home va ser detingut després d'un incident al Funicamp.

Relacionat

Set anys d’expulsió per a l’home que va robar un cotxe a Grau Roig

El cotxe no era pas seu. Al contrari, el robatori havia estat denunciat aquell mateix matí pel seu propietari legal. La Gendarmeria va informar el cos andorrà que havia desaparegut del poble d’Ax les Thermes. Amb ell, el detingut, de 36 anys, es va desplaçar fins a Andorra.

Un cop al Principat, no va tenir cap problema per buscar un altre cotxe que agafar pels seus desplaçaments. El va trobar a l’aparcament de Grau Roig, un Seat Ibiza amb placa del país. Amb ell va conduir fins a Encamp, de “forma temerària” incloent-hi un avançament amb el qual va posar seriosament en perill altres vehicles que circulaven per la via

A la rotonda del Funicamp, i veient que un control de la policia l’estava esperant, va intentar fugir entrant a l’aparcament de l’edifici del telefèric. Ho va fer, a més, violentament, trencant la barrera d’entrada. Ja a l’interior del pàrquing, agents del cos el van poder interceptar després de perseguir-lo, ja que, en cap moment, no va fer cas de les ordres d’aturar-se.

La policia el va dur davant el batlle de guàrdia. Aquest va optar per condemnar-lo via ordenança penal per delictes contra la funció pública, la seguretat col·lectiva i el patrimoni. La pena imposada es va acabar canviant per l’expulsió temporal del país. Durant set anys, almenys a Andorra, no podrà tornar a robar cap vehicle.

L'home va ser detingut després d'un incident al Funicamp.

Relacionat

Set anys d’expulsió per a l’home que va robar un cotxe a Grau Roig

Etiquetes

Una imatge de l'aparcament del Funicamp, ahir.

Relacionat

Investiguen un home detingut al Funicamp després de robar un cotxe a Grau Roig

Comentaris

Trending