Set anys d’expulsió per a l’home que va robar un cotxe a Grau Roig

La Batllia va condemnar per la via ràpida el ciutadà francès que va ser detingut dijous després d’estavellar-se contra una de les tanques de l’aparcament del Funicamp

L'home va ser detingut després d'un incident al Funicamp.
L'home va ser detingut després d'un incident al Funicamp. Cristian Cortés

La Batllia ha expulsat durant set anys el ciutadà francès que dijous a la tarda va ser detingut després d’estavellar-se contra una de les tanques de l’aparcament del Funicamp, a Encamp. Hi va anar a parar procedent de Grau Roig, d’on havia sostret el vehicle amb el qual va iniciar una fugida temerària en saber-se descobert. Quan va ser arrestat, no sense oposar resistència, va assegurar que havia arribat al Principat a comprar tabac.

L’home, aparentment, tenia un passat i un present no massa clar, probablement lligat a l’addicció d’estupefaents. La policia va estar indagant per mirar d’aclarir que no hagués aparegut per Andorra amb finalitats delictives. Però no ha transcendit res del que els investigadors haurien aconseguit aclarir. L’únic que se sap és que la Batllia de guàrdia l’hauria condemnat per la via ràpida, i la pensa imposada per ordenança penal hauria estat commutada per set anys d’expulsió.

Una imatge de l'aparcament del Funicamp, ahir.

Relacionat

Investiguen un home detingut al Funicamp després de robar un cotxe a Grau Roig

L’home va aprofitar un descuit del propietari del cotxe, un Seat Ibiza estacionat a l’aparcament de Grau Roig, per cometre allò que penalment es denomina furt ús de vehicle. Testimonis presencials del fet van perseguir durant uns minuts l’automòbil alhora que avisaven la policia. Però aviat en van perdre la pista en circular a gran velocitat i de manera temerària. Finalment va ser enxampat a l’aparcament del Funicamp, on es va estimbar contra una de les tanques de l’aparcament de l’edifici del giny encampadà sense arribar-la a trencar.

Comentaris (1)

Trending