Investiguen un home detingut al Funicamp després de robar un cotxe a Grau Roig

La policia indaga sobre la presència al Principat d’un ciutadà francès no resident que com a mínim tindria problemes de drogaaddicció

Una imatge de l'aparcament del Funicamp, ahir.
Una imatge de l'aparcament del Funicamp, ahir. Cristian Cortés

La policia mira de treure l’entrellat sobre el passat i sobretot el futur, és a dir, què pretenia fer al Principat, un home de nacionalitat francesa i no resident que va ser detingut aquest dijous poc abans de les 4 de la tarda a les immediacions de l’aparcament del Funicamp. L’arrestat va arribar a aquest indret després de robar un vehicle en un altre aparcament, en aquest cas el de Grau Roig.

L’home hauria aprofitat aparentment un descuit del propietari del vehicle per agafar-lo i iniciar una marxa desenfrenada des de Grau Roig cap a Encamp. Inicialment un testimoni del furt d’ús de vehicle va iniciar un seguiment del cotxe robat després de comunicar amb la policia però aviat el va perdre. Era poc després de les 3 de la tarda.

Diverses patrulles de la policia es van posar en marxa i finalment van localitzar el vehicle, un Seat Ibiza, per Encamp. De fet, el conductor, després d’una marxa temerària, hauria anat a espetegar a l’aparcament del Funicamp, doblegant una de les tanques d’accés. Quan els policies van mirar de detenir-lo, vint minuts abans de les 4, l’home hauria oposat una notable resistència.

Ara, els agents estan indagant sobre el passat de l’home -sembla que es tractaria d’un individu amb problemes de drogaddiccions- i es vol intentar aclarir què el va portar pel Principat. Si hi té algun lligam o tenia altres intencions. L’home, l’únic que hauria dit, és que havia vingut a Andorra a comprar tabac.

Comentaris

Trending