L’Escola Andorrana continuarà ballant

Fins a 1.500 alumnes de tres centres de Segona Ensenyança van gravar un vídeo musical per celebrar el 40 aniversari i s’ha publicat el resultat final

El vídeo del 40 aniversari de l’Escola Andorrana ha vist la llum aquest divendres. És el resultat de les gravacions del passat mes de maig al centre de la capital, fins on es van traslladar 1.500 alumnes per representar una coreografia. D’aquesta manera se celebra l’evolució del sistema educatiu nacional i, sobretot, el seu creixement exponencial i com es continua treballant per continuar endavant per poder oferir una educació de qualitat.

Al ritme de ‘Ballarem’, del grup català Koers, els joves de les tres escoles de Segona Ensenyança van representar el que havien practicat. També hi estava present el Cor de Rock d’Encamp, que va servir en certa manera de guia per aquells que se’ls pogués passar algun pas. El significat de la coreografia era profund, assenyalant que l’Escola Andorrana no s’atura. Que continuarà ballant molt temps més i evolucionant.

Gravació d'un videoclip de percussió corporal per celebrar els 40 anys de l'Escola Andorrana.

Relacionat

40 anys, 1500 alumnes i un vídeo

Amb la publicació d’aquest videoclip es posa la cirereta a la celebració. Es té així gravada i es podrà mantenir la promoció que va poder viure els 40 anys de l’Escola Andorrana. Després d’aquest període de temps i dels canvis, però, al sistema educatiu encara li queda molt per aprendre i molts reptes per enfrontar. S’haurà d’anar adaptant a les necessitats de les noves generacions. Amb tot i això, i malgrat la pluja, continuarà ballant.

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending