Es busca llogatera promotora d’obres il·legals

El comú de la Massana publica al BOPA un edicte pel qual comunica a l’arrendatària d’un habitatge de la urbanització Turó de l’Aldosa que li ha obert un expedient sancionador i li ordena aturar una treballs que ja s’han finalitzat

Els veïns de la urbanització Turó de l’Aldosa de la Massana estan atònits. No guanyen per ensurts i sorpresa. De cop i volta, el que pressuposaven un tema comunitari salta al BOPA. Però amb retard. El comú de la Massana ha publicat al butlletí oficial un edicte pel qual comunica a la llogatera d’un habitatge que se li ha incoat un expedient sancionador per les obres il·legals que hauria promogut. Vaja, que ha fet uns treballs en un espai comunitari sense tenir el permís corresponent.

El malestar al Turó de l’Aldosa, especialment entre un nucli reduït de veïns, fa temps que dura. I ara el comú notifica l’enviament d’una carta de la cònsol major, Olga Molné, adreçada a l’arrendatària promotora de les obres ni autoritzades perquè la interessada no hi ha manera de trobar-la. En la missiva se li notifica, segons l’edicte del BOPA, que ha d’aturar les obres. Els veïns encara riuen ara. Els treballs fa mesos que duren i els promotors de les obres (amb el suposat beneplàcit del propietari de l’immoble, un ex-ministre de Cultura) ja van fer cas omís a una demanda de la comunitat de propietaris perquè aturés les obres i restituís l’espai, que és comunitari sense discussió, en el seu estat inicial.

Una imatge del lloc on s'han fet les obres.

Relacionat

Veïns en peu de guerra al Turó de l’Aldosa

Res de res, els treballs han avançat fins a arribar al seu final. I ara el comú notifica l’ordre d’atur. Molts dels propietaris de la urbanització van ser coneixedors fa pocs dies, en el marc d’una assemblea extraordinària i urgent per avaluar el cas, de la situació que es viu a la urbanització. També van saber que els llogaters en qüestió s’havien saltat la petició d’atur de la comunitat i van ser assabentats que, almenys d’entrada, la comunitat també havia estat expedientada. I per aquí sí que no van passar molts dels veïns. L’expedient segueix el seu curs. I hi ha expectació per veure com finalitzarà i quina solució es donarà a tot plegat.

Comentaris (2)

Trending