En caiac per la Valira (des d’Escaldes)

(AMB VÍDEO) Dos homes no han dubtat alhora de preparar des del carrer Constitució el seu descens fins al riu i aprofitar el notable cabal que baixa

No li ho diguin dos cops a Josep Miquel Vila. Sí, el cònsol, ex-cònsol vaja, de Sant Julià que en el seu darrer mandat, el que va acabar finalitzar el 2019, va estar collant fins al darrer dia -amb un notable cost per a les arques públiques- per fer una activitat de ràfting per la Valira. No ha estat ben bé ràfting, però caiac sí que n’hi ha hagut aquesta tarda. Des d’Escaldes.

Sense manies i aprofitant la força i l’embranzida del fort cabal que omple de vigorositat el riu aquests darrers dies, dos homes ben preparats per a l’ocasió han fet els passos necessaris per descendir fins a l’aigua amb sengles embarcacions des del carrer Constitució d’Escaldes, ben a prop del comú de la parròquia.

Amb els cascs i la roba adequada, amb dos caiacs preparats per a l’ocasió, han pres mides i una vegada ho han tingut tot a punt, s’han deixat anar, és clar que sí, pel llit del riu. Valira avall, empesos per la fúria de l’aigua. I evidenciant que almenys uns quants dies a l’any i en alguns punts del Principat, baixar per la Valira és possible.

Un dels practicants preparant les embarcacions per fer-les baixar al riu.
Un dels practicants preparant les embarcacions per fer-les baixar al riu.

 

Comentaris (4)

Trending