El dron ‘molesta-comensals’ que va acabar al riu

La policia cerca el jove pilot d’un aparell que va estar volant molt a prop de les persones que hi havia entre el Centre de Negoci i el pont de París, tocant al passeig del riu, que s’ha convertit en un espai de terrasses gastronòmiques

No hi van ser a temps. Quan tenien localitzat, més o menys, qui podia pilotar el dron que volava ben a la vora de les persones que aquest dissabte a la nit feien estada al tram del passeig del riu que transcorre en paral·lel a l’avinguda Doctor Mitjavila, l’aparell hauria caigut al riu i el seu suposat propietari va desaparèixer. I és que la policia va haver-se de mobilitzar aquest dissabte a la nit perquè hi havia un dron que posava en perill la seguretat de les persones que es trobaven entre el Centre de Negoci, a Escaldes, i el pont de París, a Andorra la Vella.

Sempre vorejant el riu, el dron anava fent passades. Anades i vingudes en una zona que aquest estiu està sent molt concorreguda perquè ha estat (i és) espai de confluència de nombroses terrasses de locals gastronòmics que, cadascun a la seva manera, han assolit força requesta. Aquest dissabte a la nit, com moltes nits estiuenques i més encara en cap de setmana, les terrasses estaven plenes de gom a gom.

I el noi del dron deuria tenir ganes de gresca. D’empipar. De jugar a la seva manera. Però no va comptar que hi hauria algun comensal a qui la cosa no li faria tanta gràcia i que, al capdavall, l’artefacte acabaria fallant o el que fos. El que està clar és que quan una patrulla policial havia més o menys localitzat des d’on es pilotava el dron, els agents van veure marxar cames ajudeu-me en bicicleta, un jove amb una bossa penjada a l’esquena.

Aparentment, però, no hi duia l’aparell. Si no va fallar la vista ni als comensals ni als policies -passava prop de mitja hora de les 10 de la nit-, el dron va acabar al riu i el seu titular, almenys en aquell moment, va descartar iniciar cap maniobra de recuperació del giny. S’hi jugava una multa gairebé segura. Sobre nuclis urbans, a priori, no s’hi poden fer volar drons. Menys encara acostant-se volgudament a les persones.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending