Dinar per 23,06 euros a Jaca, 25,86 a Nantes, 27,68 a Barcelona, i 30,46 a Nova York

L’administració general actualitza amb l’IPC la taula d’imports de dietes que pot percebre el personal a l’exterior, per a formacions o serveis

Si un funcionari de l’administració general o qualsevol membre del seu personal ha de fer algun servei professional a Jaca, des d’aquest març podrà invertir 23,06 euros per dinar. Si l’àpat l’ha de fer a Nantes, la factura es pot elevar fins als 25,86 euros. Si el servei cal dur-lo a terme a Barcelona, la cosa pot anar fins als 27,68 euros. I si tot plegat s’ha de fer a Nova York, la tarifa per dinar puja a 30,46 euros.

El Govern acaba d’actualitzar d’acord amb l’IPC del 2022 (7,1%) la taula d’imports de dietes que pot percebre el personal a l’exterior, tant quan acudeix on sia per fer-hi alguna formació o, si escau, per dur-hi a terme qualsevol servei professional. Pel segon cas es paga una mica més que per al primer. Hi ha diversos àpats que es comptabilitzen o es parametritzen i quatre grups diferents en funció de la tipologia d’indrets on s’hagi d’anar.

Captura de pantalla 2023 03 08 a las 11.13.12
 

Els àpats que s’abonen són l’esmorzar amb allotjament o sense, el dinar, el sopar, l’hotel, el quilometratge i el telèfon per nit passada a l’exterior. Hi ha aspectes la tarifació dels quals és la mateixa. En altres casos, però, depèn de la localització del servei o formació. I s’estableixen, s’ha dit, quatre zones diferenciades. Ciutats de l’Estat espanyol de menys de 600.000 habitants; ciutats de qualsevol estat del món, de menys de 600.000 habitants (excepte l’Estat espanyol); altres ciutats de qualsevol estat del món amb més de 600.000 habitants; i, finalment, capitals del món i ciutats seus d’organismes internacionals on estigui representada Andorra.

Comentaris (1)

Trending