Els carrers del país s’omplen de Carnaval

Els nens de diverses parròquies han sortit en cercavila, tots disfressats i amb la tornada de la Rua a la Massana, Ordino i Canillo

La celebració del Carnaval ha tornat a omplir els carrers del país, on els nens i les nenes han sortit disfressats per tal de gaudir d’una estona que ja feia molt temps que no es podia veure. Així, a Sant Julià de Lòria s’ha celebrat la cercavila de les escoles de la parròquia, i a la Massana, Ordino i Canillo ha tornat la tradicional Rua.

Submarinistes, mags, papallones, monstres dels colors, pirates, girasols, cubs de Rubik i, fins i tot, lladres, han sortit aquest matí als carrers de Sant Julià, la Massana, Ordino i Canillo. El Carnaval ha tornat a impregnar l’esperit dels nens i les nenes de ganes, festivitat i color, i han pogut gaudir d’una bona estona amb els companys i companyes, sortint de la rutina de les classes.

Així, a Sant Julià s’ha donat el tret de sortida amb una cercavila. Amb molt d’humor i molta diversió, disfresses de tota mena han omplert els carrers lauredians amb els nens i les nenes de les escoles de la parròquia.

A Ordino, els alumnes de primària de l’Escola Andorrana i Francesa s’han reunit als carrers i la plaça Major per celebrar el Carnestoltes. Aproximadament 500 infants, entre els dos sistemes, amb edats entre sis i deu anys han desfilat a la Rua. Han tingut animació amb cavallets de mar gegants i percussionistes.

A la Massana, amb un munt de confeti, la Rua també s’ha celebrat pels carrers de la parròquia. La tradició, igual que a Ordino, va haver de ser cancel·lada el darrer any a causa de la pandèmia. Aquest divendres, però, els nens i les nenes han tornat a tenir l’emoció per disfressar-se i mostrar-ho a tota la vila, igual que els infants canillencs.

Comentaris

Trending