Can Diumenge exigeix que es faci dissabte

En el mateix indret de la urbanització on durant el confinament es va denunciar que hi havia un tancat amb animals pràcticament sense cura, ara hi queden materials diversos abandonats, incloses restes de les bèsties

Si durant el confinament de la primavera passada alguns veïns de Can Diumenge van posar el crit al cel perquè enmig d’un tram boscós de la urbanització, a tocar un dels murs de protecció de la carretera que hi passa, hi havia un tancat amb animals del tot descuidats, ara el malestar és perquè aquell mateix indret és un cau de brutícia. Fins i tot de restes d’algun, presumiblement, d’aquells animals que hi feien estada.

 

Durant el confinament, els veïns van advertir el ministeri d’Agricultura per tal que vetllés per la cura dels animals, molts d’ells de granja, que ni tan sols eren alimentats. Des de l’administració central se’ls hauria assegurat que l’únic que podien intentar era mirar de saber de qui era la titularitat del cobert. Van passar els dies, es van alçar les mesures de restricció i tothom o gairebé es va oblidar del tema.

-

Relacionat

Veïns de Can Diumenge denuncien l’estat d’abandonament en què es troben animals en un tancat

Fins que ara torna a aparèixer aquell tancat convertit en una mena de femer. Fins i tot algunes de les aus que el març i l’abril de l’any passat campaven pel cobert esperant un trist rosegó de pa romanen dissecats ara en aquella terra, enmig d’altres materials que fan presentar com a deplorable l’espai. Els veïns demanen una acció de qui escaigui. I si el terreny és de titularitat privada, que s’obligui el propietari des de l’administració a netejar aquell cau de m… que en el fons acaba sent un cau d’insalubritat. Per tant, per molt Can Diumenge que sigui, el que reclamen els residents a la urbanització és que es faci net. Que es faci dissabte.

Comentaris

Trending