Bogeria per una hamburguesa ‘youtuber’

Cua interminable a l’avinguda Meritxell per aconseguir un entrepà que lliura gratuïtament per la seva inauguració un establiment apadrinat pel creador de continguts sobre reptes gastronòmics Esttik

Cua interminable a l’avinguda Meritxell per aconseguir una hamburguesa gratis. Ja va passar a Barcelona fa unes setmanes. Ara la història es repeteix a Andorra. El ‘youtuber’ Esttik posa en marxa un establiment dedicat a les hamburgueses i el seu reclam és tal que desenes, alguns centenars de persones, vaja, fan esperes de llarga durada i que gairebé arriben a la plaça de la Rotonda per aconseguir un dels productes promocionals del local que obra el creador de continguts audiovisuals sobre reptes gastronòmics.

Entre els que feien cua -l’establiment alçava la persiana a les 13 hores i uns vigilants de seguretat vetllaven perquè ningú es passés de la ratlla- hi havia tant residents al Principat com turistes que s’han assabentat de la posada en marxa del local i han anat a treure el cap al local. La cua ha agafat per sorpresa d’altres vianants que no s’explicaven la situació. Una agent de circulació que estava a la zona per evitar ensurts entre l’acumulació de persones -en un punt de l’artèria on hi ha una bastida per unes obres- i el pas dels vehicles en aquell indret tenia alguna pista del que succeïa i podia informar els curiosos desinformats.

WhatsApp Image 2023 03 11 at 13.13.42
Una part de la cua.

Esttik és malagueny i ara resideix, com tants altres ‘youtubers’ espanyols, al Principat. Almenys així ho té anunciat ell mateix en diversos llocs. I en les seves xarxes socials no hi falten imatges d’ell mateix per racons distints del país. Al gener, quan va posar en marxa el local que té a Barcelona, el primer de la seva presumpta cadena hamburguesera, ja avançava la seva intenció d’obrir local a Andorra. Per què? Per un tema impositiu. Perquè li surt més a compte.

Entre les especialitats del local d’Estikk -que alguns dels que feien cua esperaven poder veure si l’‘influencer’ tenia la gosadia de treure el cap per l’establiment, malgrat que ja ha anunciat que no podria estar aquest dissabte al Principat-, hi ha l’hamburguesa Rocky, amb 200 grams de carn, ceba caramel·litzada, bacó cruixent, cogombrets i salsa. I també la denominada Smash Hiro, amb bacó cruixent, formatge ‘cheddar’ i salsa secreta d’alvocat. Vista l’experiència barcelonina, amb esperes d’una hora i mitja per aconseguir l’hamburguesa gratuïta, Esttik i el seu equip haurien buscat la fórmula per canviar la logística i agilitzar les entregues. Ja se sap que quan hi ha una cosa gratuïta… si a més a més un ‘youtuber’ pel mig, la fal·lera està assegurada. La bogeria, garantida.

Comentaris (27)

Trending