Del balcó al despatx de policia

La policia deté un jove que, en un seriós estat d’embriaguesa, va provocar danys a l’exterior d’un local d’oci quan no se’l va deixar entrar i també es va enfrontar als agents; abans, havia estat gravat llançant-se al carrer des d’una terrassa

El ‘balconing’ és una desaconsellable pràctica habitual a llocs d’estiu. Massa, malauradament, pel seu risc. Sorprèn més que es vegin casos a Andorra. I encara més si, després de fer-ho, el saltador segueix la seva actuació provocant un altercat a l’entrada d’un local d’oci, causant danys i acaba, detingut, al despatx de policia. Això és el que va passar-li a un jove la matinada de diumenge al Pas de la Casa.

Oficialment, el motiu de la detenció no és pas el fet d’haver saltat des d’un segon pis. Acció que, tot s’ha de dir, ja evidencia el seu estat d’embriaguesa. El vídeo que circula a xarxes mostra clarament com, influenciat per l’eufòria dels seus suposats amics, el jove salta des del balco d’un apartament cap al carrer.

Cau sobre un bon grapat de la neu deixada pel temporal viscut al país la setmana passada. Té sort, però, que aquesta no està encara congelada i actua, doncs, com un matalàs natural. Per tant, no es fa mal.

I així, intacte però embriagat, va voler anar a un local d’oci nocturn. A l’entrada, però, li van denegar l’entrada, justament pel seu estat etílic. Lluny d’acceptar la decisió, es va revoltar i va colpejar amb el puny el vidre de la porta d’entrada d’un bloc d’apartaments del costat. El va trencar –no ha transcendit l’estat de la seva mà-.

Va ser llavors quan va actuar la policia. Els agents el van voler controlar pels danys causats, valorats en uns 300 euros. Durant la intervenció, però, l’home s’hi va enfrontar i els va insultar. Per tant, va acabar detingut i enviat al despatx del cos. Haurà de respondre, danys a banda, per un delicte contra l’honor.

Comentaris (4)

Trending