Anar per llana i tornar esquilat

‘Ferrariman’ es presta a una entrevista en una cadena espanyola de televisió per intentar fer-se la víctima per la darrera detenció i els col·laboradors del programa li diuen de tot per les seves cabrioles perilloses a la carretera

Pretenia vendre’s com a víctima d’una persecució. El noi a qui tothom li’n vol. Denunciar la injustícia de la seva darrera detenció. Però la jugada no li ha sortit bé. L’empresari Xavier Caballol, conegut ja més com a ‘Ferrariman’ que no pas amb el seu nom oficial amb el qual va crear els portals web ‘busco…’, s’ha prestat aquest dilluns a una entrevista en un programa d’una cadena espanyola de televisió i ha acabat rebent la repulsa unànime del presentador de l’espai i de tots els col·laboradors.

Tots plegats han recordat que la seva conducta és temerària i fins i tot delictiva per molt que la perpetri en carreteres de muntanya. Caballol ha mirat de treure ferro a gairebé tot. I a cada excusa que intentava llançar, pitjor parat en sortia. Presentat com a ‘youtuber’ i ‘influencer’, una circumstància que realment és el que busca atès que fins i tot ara ja ‘obliga’ a subscriure’s a aquell qui ho vulgui al seu canal d’Instagram per tal de poder seguir alguns dels continguts que hi aboca, el periodista Nacho Abad, presentador de l’espai ‘En boca de todos’, ha estat especialment rigorós amb ‘Ferrariman’.

Més encara quan Abad ha recordat que ell practica el ciclisme i no li fa cap mena de gràcia les imprudències al volant que comet Caballol i que difon a través de gravacions. De fet, l’absència de gràcia ha estat un retret global de tots els participants en el programa. ‘Ferrariman’ s’ha defensat assegurant que quan posa palets per anotar els ciclistes que pateixen accidents és humor o arribat a dir que ell és un amant de la conducció esportiva i que, per tant, com que ja es coneix les carreteres per on passa no hi ha cap problema.

Caballol, posant benzina ja a Espanya i evidenciant el seu enuig per la detenció.

Relacionat

‘Ferrariman’, en llibertat a l’espera de judici però sense retirada del permís

Però els participants en la tertúlia del programa televisiu li han recordat que podent-se pagar com es pot pagar un Ferrari, si ho vol que llogui un circuit de curses a hores i faci allí la conducció esportiva, que és on toca. Que a la carretera, en les carreteres obertes on protagonitza tota mena d’imprudències i infraccions, la norma és la mateixa per a tothom. Li han recordat també els col·laboradors que entre els seus seguidors, en ‘Ferrariman’ hi té molta gent jove, fins i tot menors, als quals hauria de donar exemple -“perquè ja tens una edat”- i no dur-los per un suposat mal camí.

Caballol, veient que havia anat per llana i en sortiria esquilat, no ha volgut més brega. Ha admès que potser sí que toca madurar i mirar de promoure altres continguts. I deixar-se de tantes tonteries. Però caldrà veure-ho. Perquè, al capdavall, ha deixat clar ‘Ferrariman’, ell pensava parlar de la ‘injustícia’ de la seva detenció de dijous passat, d’un arrest “sense proves”, ha dit, perquè ha deixat clar que se’n cuida prou que no es vegi mai a quina velocitat circula, i no li ho han deixat fer. Es deu pensar que tothom li riu les gràcies. I ja ni graciós és.

Etiquetes

Comentaris (39)

Trending