El Palau de Gel ‘aprofita’ el coronavirus per dur a terme l’aturada tècnica tardoral

La parada obligatòria ha fet avançar els treballs anuals que es fan per posar al dia l’equipament comunal

Imatge del Palau de Gel en ple desgel.
Imatge del Palau de Gel en ple desgel. COMÚ DE CANILLO

El Palau de Gel ha aprofitat la parada obligatòria per la situació derivada de la crisi sanitària per fer els treballs corresponents a l’aturada tècnica que cada any fa la instal·lació a la tardor per tal de posar al dia l’equipament. Es fa una revisió més o menys exhaustiva de tots els racons i mecanismes de l’espai, una mena d’ITV.

Una de les imatges que deixa anualment l’aturada tècnica és veure el Palau de Gel sense gel. Perquè una de les tasques que es du a terme, justament, i tal com indica el cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, en una piulada en el seu compte de Twitter, és desgelar la pista, fet que comporta un “ambient càlid en un lloc habitualment fresquet”, indica el mandatari comunal.

Camp explica que amb la decisió d’aprofitar el temps d’aturada obligatòria per la pandèmia “estalviem tancar sis setmanes a la tardor en un any que es preveu complicat”. Com moltes d’altres instal·lacions, el Palau de Gel s’haurà de readequar a les noves necessitats o mesures imposades pel risc de propagació o contagi del virus. A la pista, per exemple, s’hauria de crear un seguit de circuits per evitar l’encreuament entre patinadors.

El protocol en matèria d’instal·lacions esportives de caràcter turístic també preveu diverses mesures més per al recinte canillenc. Així, la recomanació és que l’aforament de la pista sigui d’un màxim de 20 usuaris i que se’ls proporcioni peücs i casquets d’un sol ús. Evidentment, un cop acabi l’activitat els patins i els cascos utilitzats necessitaran una ràpida desinfecció.

 

Comentaris

Trending