Videoconferència amb Jesucrist

Comentaris

El son de la raó produeix monstres en la pintura de Goya, i en el confinament genera idees de la Banda l'Empastre, el bomber torero i el teatre xinès de Manolita Chen. A la població catalana de Sant Climent Sescebes, Jesucrist farà una trucada per videoconferència. És de suposar que adaptant-se a la Setmana Santa 2020 explicarà que va fer la seva entrada triomfal a Jerusalem sense ningú al carrer i que la gent l'insultava des dels balcons per no estar confinat. No va poder llogar un ruc ja que l'empresa estava tancada perquè no és un negoci essencia,l i que el va multar la policia romana per passejar. Va pagar, dies després, amb les 30 monedes que va cobrar Judes Iscariot.

Pel sopar del Dijous Sant, i per mantenir la distància d'un metre i mig entre comensals, va haver d'ampliar la taula aprofitant que és fuster i les mascaretes les van subministrar una merceria de Galilea. Va rebre una altra multa, aquesta vegada dels banders de Getsemaní per tallar oliveres i va replicar amb un: "vostès no saben amb qui estan parlant!."

Per acabar-ho d'arreglar, els deixebles el van advertir de la possibilitat de no poder fer alguns miracles com el de la multiplicació dels pans per manca de farina. Això encara es podria resoldre, però de la crucifixió no es lliurava perquè un decret de mesures urgents considerava els soldats romans com treballadors essencials. Va trucar a Josep d'Arimatea per a l'enterrament. Estava en quarantena per la Covid-19

Comentaris (2)

Trending