La túnica d'en Rappel

Comentaris

L'alegria dura poc a la casa del pobre però encara menys a la del confinat que fa unes setmanes va iniciar un règim. Tots els quilos perduts s'han recuperat tot i la ingesta massiva de te 'slim'. M'intento posar uns pantalons 'pitillo' i semblo un puro tan gruixut com aquells que feien de record d'Andorra. Ja no goso posar-me, amb la meva panxa de geometria variable, una camisa cenyida perquè em confondrien amb Kiko Rivera i em cridarien per fer de discjòquei en algun balcó. Cada vegada que menjo un tros de pizza em sento més culpable que el toro que va matar Manolete. Aquest augment de pes és més inquietant que Santiago Camacho viatjant a Txernòbil a 'Cuarto milenio'.

Per evitar picar més del compte em dedico a reenviar tots els falsos rumors que m'arriben per WhatsApp per a crear confusió i tenir un avantatge informatiu i competitiu en un possible futur postapocalíptic. Intento fer una mica d'esport perquè si els futbolistes d'elit poden jugar a waterpolo a la piscina de la seva mansió, jo també puc fer algunes flexions. De tant en tant obro l'armari per mirar els pantalons de talla 40, una cosa tan improbable com que Falete passi per l'ull d'una agulla o per la porta petita de l'Imaginarium. Per no perdre la noció del temps compto com a màxim set capítols de 'House of cards' després dels aplaudiments de les vuit del vespre i em preparo per anar a dinar quan Martínez Benazet ha acabat amb la seva intervenció. Faig plans de futur i crec que una secta o una nova comunitat religiosa pot ser un negoci molt rendible en aquests moments financers inestables.

Només espero que la quarantena acabi el diumenge de Resurrecció. El cabell i la barba m'hauran crescut com Tom Hanks a 'Nàufrag'. Quan surti al carrer, mirant al cel i parlant entre xiuxiuejos se senyaran fins i tot les padrines del costat de casa. El problema és que amb els quilos que m'engreixaré, m'hauré de vestir amb una túnica. Aleshores, allò que podia ser una cosa tan important com la segona vinguda de Crist a la terra acabarà semblant un espectacle de vidència de Rappel o una actuació de Demis Roussos.

 

 

Comentaris

Trending