Empresaris; els vostres treballadors estan contents?

nuria samaniego ConvertImage preview rev 1 opt opt

Nuria Samaniego

Empresària i assalariada

Comentaris

En alguns casos força elevats tenim treballadors amb jornades laborals molt llargues, horaris partits, dies de festa que no ens condeixen i, en moltes ocasions, salaris que no ens arriben ni a cobrir les despeses bàsiques. I, en època de pandèmia, moltes hores amb la mascareta posada.

Passem part de la nostra vida sota un horari laboral, sota restriccions i mirades d'algun patró. Tenim els minuts i les hores controlades. Així doncs, senyors empresaris, patrons, caps de departaments, coordinadors, responsables... Us heu preguntat mai si els vostres treballadors estan bé? Si estan contents amb la seva feina? Independentment de si tenen estudis professionals, o formació professional, sigui el que sigui ell lloc que ocupen, si l’horari de la jornada laboral correspon i compensa amb el salari rebut? Els vostres treballadors són fidels a la empresa ?

“Tots aquells que teniu personal al vostre càrrec, pregunteu-vos si està content i a gust amb la feina. En cas afirmatiu, sou uns bons empresaris! En cas contrari, sou a temps de millorar les condicions laborals”

Totes aquestes preguntes se les hauria de fer un bon patró, empresari o cap que té personal sota la seva responsabilitat. L’èxit d’un bon patró és cuidar els seus assalariats. Tots necessitem una feina per sostenir les nostres vides i les nostres famílies. I, en molts casos, la persona no se sent ni valorada ni reconeguda, sigui quin sigui el seu lloc de treball. L’estrès o l'excés de feina en molts casos no compensa amb el seu salari, quan el teu esforç en molts casos no està valorat, ni a nivell d’horari ni econòmicament.

En aquests casos, un gest per part del patró-empresa, si no es pot  apujar el sou, podria ser donar un permís per plegar abans en cas que no hi hagi feina o algun festiu extraordinari. O algun incentiu o comissió. Algun detall que, de ben segur, el seu treballador agrairà, ja que una persona contenta en el seu lloc de feina aportarà molt més a l’empresa que un de descontent o desmotivat.

 Així doncs senyors patrons, directius, caps, coordinadors etc... Tots aquells que teniu personal al vostre càrrec, quan llegiu aquest article, feu una reflexió i pregunteu-vos si està content i a gust amb la feina. En cas afirmatiu, el vostre treball és un èxit. Sou uns bons empresaris! En cas contrari, sempre sou a temps de millorar les condicions laborals. El vostre empleat us ho agrairà, i la vostra empresa, també.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending