El del mig dels Chichos

Comentaris

La comtesa vídua de Grantham, aquell gran personatge protagonitzat per Maggie Smit a 'Dowton Abbey' tenia un grapat de frases lapidàries, d'aquelles de traca i mocador, per anar-les a brodar amb punt de creu al Betes i Fils de Sant Julià. Per a l'aristòcrata, cada dia era igual; per a nosaltres també.

El diumenge, vam fer una excepció i vam menjar fideuada acompanyada per una ampolla de vi blanc. Avui torna a ser dilluns i no sabem quan acabarà el confinament. Presó revisable, inseguretat jurídica i vital en un pis que no és tan gran com la casa de 'Gran Hermano', aquest lloc amb més hormones deixades anar que en el campament d'estiu de 'Los incorregibles albóndigas'.

Tampoc és com la de Bertín Osborne, aquella on els seus amics van a explicar la seva vida mentre beuen vi blanc, més car que el meu de diumenge, amb fons de cançons pop dels vuitanta interpretades a ritme de lipotímia per una vocalista lànguida. A la casa de Bertín, hi cap tothom. És el que tenen els rics i famosos: molt disseny, molt concepte obert, molts espais desaprofitats i molts metres quadrats per habitant.

Des del nostre vell sofà veiem habitacions en les quals es pot muntar un espectacle del Cirque du Soleil i cuines on cabrien tots els secretaris d'Estat i càrrecs especials del Govern. Des del nostre vell sofà passem de la tristesa a l'alegria en un moment. Passem de plorar a somriure, de somriure a l'angoixa, de l'angoixa a l'esperança, de l'esperança a la por en un Dragon Khan d'emocions i pensant que si la música que posen els veïns no mata el virus ja no sé què ho farà. Los Chunguitos, Bordon 4 i Azúcar Moreno. Com això continuï molts dies seré el del mig dels Chichos.

 

 

 

Comentaris

Trending