A lo hecho, pecho!!

Comentaris

Lo que viene a continuación son algunas citas de nuestros ilustres políticos para que ustedes puedan juzgar por si mismos. Ni añado, ni quito.

La imagen que acompaña al artículo es de la comparecencia de nuestro "Cap de Govern dels millors" el INFAME 10 de marzo de 2.015, sin hackear, en la que nos miente, como un bellaco, descaradamente a todos los ciudadanos de Andorra, a toda la prensa internacional, a todo el mundo mundial y a toda la galaxia entera, incluidos todos los agujeros negros. Cómo puede pretender ahora que le creamos?? Lo de hoy no es más que una muestra más de su increíble bajeza al filtrar, supuestamente, WhatsApp de un ciudadano del País, que él se supone tendría que haber defendido. Manda webs!!

"Com tots sabem, Andorra viu ara mateix el moment més delicat de la seva història recent. Un informe d’una agència del Departament del Tresor dels Estats Units, ens ha posat en el focus mundial i ha generat un risc sistèmic del nostre sistema financer, que com bé saben, al nostre país té un pes molt important en el Producte Interior Brut". (Josep Pintat).

"Tot plegat, tornem a coincidir amb el Sr. Josep Pintat, i cito: "... ha generat un risc sistèmic del nostre sistema financer..." que va més enllà del pes en el Producte Interior Brut, dóna feina a milers de persones". (Victor Naudi),

"El repte avui, el repte ara, després de la crisi de l’entitat bancària, Banca Privada d’Andorra, rau en com fer front a una crisi que ja no és externa i que ha colpejat el nostre sistema financer i per extensió, el nostre model econòmic". (Jordi Gallardo).

"Es pot argumentar que el cas BPA era una situació extrema en la qual estava en perill qui sap què. Però el gran problema és que aquesta manera de fer de Toni Martí s’ha repetit. S’ha repetit en un escenari en què no es pot argumentar que estigués en perill el sistema financer ni l’economia ni la societat andorrana". (Eusebi Nomen).

"Tal com ha indicat el ministre de Finances, Jordi Cinca, en una entrevista a Andorra Televisió, aquesta mateixa setmana s'ha tramitat una resposta desestimant, "òbviament", la reclamació. Cinca ha volgut deixar clar que el Govern mai ha qüestionat l'estratègia que ha seguit la defensa de la família Cierco -tot recordant que l'advocat que dirigeix l'estratègia és l'excap de Govern Jaume Bartumeu-, però ha tornat a lamentar que es vulgui posar en qüestió el sistema financer i, per tant, posar en perill el país". (Jordi Cinca).

"Jordi Cinca acusa els Cierco de posar en perill l'estabilitat del país per denfensar els seus interessos personals". (Jordi Cinca). 

"Bartumeu acusa l?AREB de "posar en qúestió tot el sistema financer" i anuncia accions judicials". (Jaume Bartumeu).

"Saboya ha reiterat que va ser un projecte que es va estudiar "amb la mateixa dedicació" que qualsevol altre, perquè "realment podia ser interessant", i ha lamentat que s'hagin de justificar contínuament "davant d'aquesta campanya dissenyada per desgastar el Govern" i davant de comportaments "d'unes persones que han posat en perill el país i l'estabilitat del sistema financer". (Gilbert Saboya).

"Més que mala sort, jo trobaria més encertat parlar que potser en aquesta entitat el que feien és jugar a la ruleta russa però amb el carregador ple. Vist el que avui dia sabem del que presumptament es feia en aquesta entitat, era una cosa que tard o d’hora hauria acabant passant". (Marc Ballestà).

"Dimarts passat vaig sentir vergonya i frustració en veure que, ara sí, els poders fàctics existeixen. Una mà negra –no vull dir quina– que controla alguns mitjans digitals a dins i fora del Principat. Que té fins i tot més diners que el mateix Govern d’Andorra i que està jugant com si fóssim titelles amb el futur dels que residim en aquest país. Canviant de tema –o no–, vull recordar que el que ha passat –suposadament– a BPA no és una simple broma. Un 8% dels treballadors de l’entitat estan encausats per assumptes de blanqueig de diners. Uns diners que provenien –suposadament– de màfies xineses, colombianes i russes, entre altres. Màfies a les quals no els fa por matar, tallar cames i braços, fer tràfic de dones o comercialitzar drogues entre els més joves". (Jordi Ribes). 

Llevar éste tema a su Fiscalía no hace sino engrandecer su tarannà opaco, oscuro, negro y lleno de todas las dudas habidas y por haber, con una UIFAND que se acoge a no sé qué misterioso secreto de estado, una INAF desaparecida y una AREB digna del mundo de Narnia... Desenmascarar toda esta comedia, todos estos "Reinos de Taifas", todas estas "patentes de corso", ha sido, es y será, un auténtico placer.

Por favor, antes de irse, no se olviden de cerrar las puertas de su despacho por fuera. Cientos, miles de ciudadanos les estarán eternamente agradecidos.

 

 

 

Intenten ser felices.

Comentaris

Trending