Successos

Una topada entre tres vehicles ‘col·lapsa’ el centre de Sispony

El xoc, amb una furgoneta i dos turismes implicats, només ha causat danys materials

Altaveu

Tres vehicles, concretament una furgoneta i dos turismes, han topat frontolateralment just davant de l’església de Sispony generant un petit col·lapse durant una estona. El sinistre, que ha succeït vers les 12.15 del migdia, només hauria causat danys materials. El xoc ha causat certa expectació.

Sortosament, no hi ha hagut ni tan sols ferits lleus. El monovolum, de la marca Renault, està matriculat a l’Estat espanyol. Els altres dos vehicles implicats són del Principat. Al cap d’una hora del xoc ja s’havia recuperat la normalitat. També durant una bona estona aquest migdia hi ha hagut complicacions viàries a la CG-1, a l’altura de l’avinguda Francesc Cairat. S’ha hagut de tallar el carril en direcció sud arran d’una taca d’oli que s’ha hagut de netejar.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Veïna de Sispony
2.

Aquesta carretera sembla l'autopista nord. De nit tots els borratxos que es volen saltar els controls, els pijetes amb esportius fent carreres, a mes molts xalets i zones residencials plenes de despatxos encoberts amb tot el trafic que comporta, garatjos convertits en magatzems i camions amunt i avall. Penedida dels 600.000 invertits en una casa en zona residencial on els meus fills no poden ni sortir al carrer.

  • 5
  • 3
Solucions, ja!!!!
1.

Aquest accident (sortosament sense danys personals) pot passar 10 cops al dia, perquè al cap de cada dia els vehicles passen per aquell punt negre, estret, encorbat i difícil... molts cops. A veure si ara, que és any d’eleccions (i llavors abunden les promeses i mentides), les autoritats comunals o les que competi, fan ALGUNA COSA per solucionar el problema aquest. On está el desdoblament de la variant de Sispony??

  • 5
  • 0

Comenta aquest article