Afers Exteriors

Exteriors ‘es treu de la màniga’ un ambaixador per a la Cimera Iberoamericana 

El Govern designa Jaume Gaytan no només coordinador nacional del projecte sinó també li dóna rang de diplomàtic amb residència… a Andorra

Gemma Cano dirigeix el departament i Jaume Gaytan ha estat designat ambaixador per a la Cimera Iberoamericana.. SFGA
Gemma Cano dirigeix el departament i Jaume Gaytan ha estat designat ambaixador per a la Cimera Iberoamericana. | SFGA

Altaveu

La celebració a Andorra, l’any que ve, de la Cimera Iberoamericana està esdevenint una mena de petita oficina de col·locació. No només s’ha creat un departament específic dins del ministeri d’Exteriors, també hi haurà un coordinador nacional que, a més a més, tindrà rang d’ambaixador. L’elegit és el fins fa poc cap de la legació diplomàtica del Principat al Regne d’Espanya Jaume Gaytan.

Fa molts mesos que l’Altaveu ja va avançar que Gaytan seria el coordinador del projecte de la cimera, entre altres coses perquè en qualitat d’ambaixador a Espanya ja havia participat en nombroses reunions i preses de decisions sobre la matèria. Oficialment, però, res no se n’havia dit. Fins que en el BOPA d’aquest dimecres apareix nomenat qui també va ser ambaixador a Portugal com a “coordinador nacional i ambaixador del Principat d’Andorra per a la Cimera Iberoamericana amb residència a Andorra amb efecte a partir de l’1 de setembre del 2019”.

O sia, Gaytan continua com a ambaixador, però des de casa. I a més a més, dins del ministeri d’Afers Exteriors -n’és la seva titular, Maria Ubach, la qui formalment designa els màxims representants diplomàtics- també hi ha un departament de Cimera Iberoamericana la direcció del qual recau ja des del mes de juny en Gemma Cano.

 

Comentaris

Pol
4.

She's HOT !!

  • 8
  • 0
Paula
3.

Cada vegada més càrrecs, cadires... Però, molt poca feina! Abans es criticava molt al senyor Antoni Martí, malgrat això era fàcil poder parlar amb ell. Ara amb el nou cap de Govern, es torna missió impossible, has d'anar cada dia a demanar hora i la secretària sempre ocupada?! No entenc què fa la secretària, no hauria, en part, estar de cara al ciutadà?!

  • 17
  • 1
fart de tot
2.

Lo primer, que algú li recomano un estilista diferent. On va aquest senyor amb aquestes grenyes?

  • 28
  • 6
Càrrecs a mida
1.

I una altra cadira, s'ha de col·locar l'amiguet, on? tant fa, ens inventem un càrrec i ja està

  • 37
  • 1

Comenta aquest article