Successos

Tres ferits lleus en un aparatós accident entre dos vehicles a l'altura de l'Estadi comunal

El xoc, que ha causat importants danys materials, ha obligat a tallar durant una hora l'avinguda Salou en sentit sud des de la rotonda de la Comella

Estat en què han quedat els dos vehicles després de la topada.. SERVEI DE CIRCULACIÓ
Estat en què han quedat els dos vehicles després de la topada. | SERVEI DE CIRCULACIÓ

Altaveu

Un aparatós accident ocorregut a l’entorn de 3/4 de 7 de la tarda a l'altura aproximada de l'Estadi comunal, a Andorra la Vella, ha obligat a tallar l’avinguda Salou, en sentit sud, des de la rotonda de la Comella i ha causat ferides de no massa consideració a tres persones. L'incident ha provocat un alentiment de la circulació en la xarxa viària i ha comportat que el trànsit s'hagués de desviar cap a les vies més urbanes.

Els dos cotxes implicats, que han patit importants danys materials, han estat un Renault Megane matriculat al Principat i Subaru Forester holandès. La policia, els bombers, l'ambulància i agents del servei de circulació de la capital s'han desplaçat fins l'indret on ha tingut lloc la col·lisió. Han resultat ferits en l’accident, la conductora del vehicle Renault, resident de 73 anys, i del vehicle Subaru, la passatgera davantera dreta i el seu fill, de 50 i 13 anys respectivament, no residents.

Els experts en atestats del cos d'ordre hauran d'establir les causes del sinistre, que ha ocorregut en un moment en què la calçada estava molla degut a la fina pluja que queia en aquell moment. L'automòbil holandès hauria envestit el cotxe andorrà des del darrere. En principi tots dos vehicles circulaven en el mateix sentit de la circulació, és a dir, en direcció a Espanya. Perquè els equips de salvament i d'ordre poguessin treballar adequadament el trànsit en aquella direcció per l'avinguda Salou ha estat interromput durant una hora.

El trànsit, de baixada, s'ha tallat a l'altura de la rotonda de la Comella.

Comentaris

Suri
2.

Crec que els nous radars faran la seva, pero tambe crec que no serà suficient. Dono la ideia de posar badens pronunciats, si o si has de frenar. Com exemple, els "forats " a la frontera.
També crec que de pujada a la curva del poblado hi haura alguna topada greu. ...

  • 3
  • 4
Danny
1.

Fins que passi una desgràcia no es posarà remei a un punt tan perillòs com és aquest, molta afluència de gent caminant etc. Però això és una autopista i quan plou és més perillòs.
El radar no és suficient per donar seguretat i més al lloc on els han posat.

  • 7
  • 2

Comenta aquest article