Salut

Martínez Benazet anuncia canvis en la Llei del SAAS per fer-lo més eficient i transparent

El ministre de Salut s’ha reunit aquest dimarts amb membres dels tres grups parlamentaris que donen suport al Govern

Altaveu

El ministeri de Salut pretén modificar en breu la Llei del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) amb l’objectiu de fer aquesta institució més eficient i, alhora, més transparent. Així ho hauria avançat el titular del departament, Joan Martínez Benazet, durant una reunió que ha mantingut aquest dimarts amb integrants dels tres grups parlamentaris que donen suport al Govern.

En un comunicat, el grup demòcrata, del qual havia format part a l’inici de la legislatura l’actual ministre de Salut arran de la seva elecció com a candidat de DA a la territorial d’Ordino, explica que Martínez Benazet ha presentat als consellers generals demòcrates, liberals i de Ciutadans Compromesos les línies estratègiques del ministeri. Més enllà d’anunciar el canvi en la normativa del SAAS amb el doble objectiu d’introduir millores en l’eficiència de la institució i, alhora, de seguir implementant-hi mecanismes de transparència, també ha tractat altres qüestions.

Així, Martínez Benazet, tenint en compte l’envelliment progressiu de la població i la cronificació de determinades malalties, les polítiques públiques en matèria de salut apunten a una estructura coordinada que vetlli per la prevenció i per la qualitat de vida de les persones, i que tingui una cura especial de la cronicitat, de l’envelliment saludable i de la dependència. Pel que fa als serveis, el Govern seguiria apostant per mantenir la qualitat, essent aquesta compatible amb la sostenibilitat del sistema.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
INDIGNAT
2.
Si.... si...... una cosa és de cara a la galeria el que diu i l'altra és la realitat que s'està covant. Aquest senyor passa olímpicament de l'envelliment de la societat, per ell tot és reduir costos en detriment dels drets dels col·lectius més vulnerables. Ja veureu com també es treurà de la màniga la llei del medicament i així més retallades per tothom. Aviat veurem el veritable Joan Martínez on fire, retallant les prestacions de la CASS a saco paco així com les pensions. Que deu ens agafi confessats.
  • 3
  • 0
J. Fuentes
1.

Mentre hi hagi un metge com a director d'hospital O ministre de salud, mai podran tocar els metges, que són crònicament el colectiu que fa anar malament la gestió de la sanitat a Andorra. O voleu entendre d'una vegada?

  • 7
  • 4

Comenta aquest article