Equipaments

La plaça de The Cloud esborra les lletres

Les de la façana que dona a l'avinguda Meritxell seran substituïdes per un jardí vertical

ANDORRA DENUNCIA
| ANDORRA DENUNCIA

B. N.

Les lletres que es van instal·lar a la façana que dona a l'avinguda Meritxell a a plaça que havia d'acollir l'edifici The Cloud a Andorra la Vella s'han fet lletges i en algunes, el color blanc original s'ha anat combinant amb el negre. La instal·lació va ser inaugurada el passat desembre i, set mesos després, està ben atrotinada i condemnada a desaparèixer perquè serà substituïda per un jardí vertical. Mentrestant, el futur del terreny ocupa consellers, ministres i la cònsol major d'Andorra la Vella.

El mes de desembre eren lletres de grans dimensions tridimensionals, algunes de les quals, composaven la paraula 'Andorra'. Ara ja semblen gargots per la pluja o la humitat. El color negre s'ha anat afegint o substituint al blanc original. El muntatge ha estat un dels atractius de la instal·lació juntament amb unes lletres de gran mida situades per la zona, que s'il·luminaven del color corporatiu d'Andorra Telecom quan es fa fosc. Tanmateix, el terreny compta amb un llac artificial de poca profunditat i un pont. Mentre les lletres s'han fet lletges i se'n van, els polítics fan un debat sobre el futur del terreny que viu unes obres de remodelació al seu voltant.

A la sessió de control al Govern de dijous passat, el conseller socialdemòcrata, Jordi Font va expressar la seva preocupació per les inversions que hagi pogut fer a l'espai el comú d'Andorra la Vella. Divendres, durant la recepció a l'ambaixada francesa amb motiu de la festa nacional, la cònsol major de la capital. Conxita Marsol va voler deixar clar que "el comú no ha fet cap despesa en l'espai d'Andorra Telecom a banda d'un jardí vertical i que hem invertit diners però en adequar els carrers adjacents". Precisament el jardí vertical ha de substituir unes lletres que amb set mesos no hauran servit ni per a un microrelat.

El cost del jardí estarà al voltant dels 50.000 euros perquè, entre altres coses, la corporació no estava massa contenta amb la façana de les lletres. Hi ha un conveni per sis anys entre el Govern i el comú d'Andorra la Vella per a l'ús de la parcel·la. Si s'ha de resoldre abans Marsol creu que es podrà fer amb tranquil·litat

 


 

Comentaris

Pepita
5.

Pura improvitsacio. Amb diners publics, tot es pot. Perunalleiqueresponssabilitzials politics.

  • 9
  • 0
Jonny
4.

Si tot plegat aixo no és constitutiu de malbaratament de cabdals publics, apaguem el llum i tanquem.

  • 14
  • 0
Francesc
Es veritat, aquest es un exemple de l’Andorra de avui. El pais está en un neguit perque el preu dels lloguers está desfassat en relacio als sous, a mes el fons de la Cass per pensions no es tot el rentable que necessitem. Grans numeros que ens han de preocupar. Pero tambe son molt importants les “petites despeses”... es fan mal be unes lletres, doncs les pagui qui les pagui son calers... Responsabilitats!!!
En resposta a Francesc
Toni
3.

Falta direccionalitat, les elits que ha gobernar el pais i s'han aprofitat al maxim, ja no saben com Fer per mantener el poder, se li ha vist la mediocritat, i no saben que fer, i així es nota, tenen por a fer un par i perdre la posició ... i al final passara allo de "entre todos la matamos y ella sola se murió".

  • 9
  • 0
Francesc
2.

Es veritat, aquest es un exemple de l’Andorra de avui. El pais está en un neguit perque el preu dels lloguers está desfassat en relacio als sous, a mes el fons de la Cass per pensions no es tot el rentable que necessitem. Grans numeros que ens han de preocupar. Pero tambe son molt importants les “petites despeses”... es fan mal be unes lletres, doncs les pagui qui les pagui son calers... Responsabilitats!!!

  • 11
  • 0
Toni
1.
El que passa aquí es un reflexe de l'Andorra, en poc temps es passa de voler fer un edifici emblematic I costosissim sense pla de negoci real ni estrategia que ho soporti, a una plaça, ara un jardi ... i ara tots els organismes posen la cullerada, i al final acabara en no res, i amb els edificis que havia a terra.
El que em sorpren era que l'operador de telecomunicaciones i Govern parlaven de l'edifici com una gran oportunitat per Andorra, i l'interès que havia suscitat apuesta inversio ... i ara que, o era mentida abans o s'ha perdut la gran oportunitat que es clamaba abans ....
Per una vegada es podría dir la veritat de tot plegat, i les que tan van parlar abans que justifiquin la mentida o la pèrdua de l'oportunitat ...
Aixi anem, ningu diras res, per que ara l'important es l'aeroport, i quan s'acabi aquest tema, el nou Govern ja prepara la nova cortina de fum, el transport per cable .... i així anem, de mal en pitjor.
  • 23
  • 1

Comenta aquest article