Successos

Una ferida amb politraumatismes en un accident a la rotonda de la Comella

La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés

Els fets han tingut lloc en aquesta parada del Bus Exprés.. T. S.
Els fets han tingut lloc en aquesta parada del Bus Exprés. | T. S.

Altaveu

Una noia ha resultat ferida en un accident que ha tingut lloc abans de les vuit del matí d'aquest dimarts a la rotonda de la Comella. La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés que circulava en sentit Escaldes-Engordany quan aquest ha hagut de frenar per no col·lidir amb un turisme que, segons diversos testimonis, no havia respectat el cedir el pas. A causa de la frenada, la noia ha caigut i ha estat traslladada a l'hospital.

Una noia, de 20 anys i resident a Sant Julià de Lòria, ha resultat ferida en un accident que ha tingut lloc aquest dimarts al matí a la rotonda de la Comella, a Andorra la Vella. La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés que circulava en sentit Escaldes-Engordany quan aquest ha hagut de frenar per no col·lidir amb un turisme que, segons diversos testimonis, no havia respectat el cedir el pas.

A causa de la frenada, la noia ha caigut i ha estat traslladada a l'hospital on ha estat atesa de diversos politraumatismes i se li han fet les proves per descartar altres lesions . A les properes hores serà donada d'alta. Diversos usuaris i conductors del Bus Exprés han fet constar la perillositat d'aquesta parada i de la que hi ha a la rotonda del restaurant Bon Racó. Inicialment, la parada de la rotonda de la Comella estava en el sentit de la marxa. Es va traslladar a causa d'unes obres i ja no es va tornar a instal·lar en el lloc inicial.

                                                                                            

Comentaris

Jaume
1.

Soc xofer de bus, Aquesta parada s'hauria de modificar i ficarla a la dereta on sempre a estat. Rotonda perillosa i conflictiva. Els altres conductors NO RESPECTEN EL SERVEI PUBLIC!!!!!!!!

  • 17
  • 4

Comenta aquest article