Nostrum afirma que l’activitat diària al país no es veurà afectada tot i el concurs de creditors

Un 17% de les accions de la companyia, que ara només manté un establiment obert al Principat, estan a mans d’una societat de la família Cerqueda

Comentaris

-
-
L’únic establiment que actualment manté al Principat la companyia de menjar preparat Nostrum no hauria de veure afectada la seva activitat diària de cara als clients pel concurs de creditors que s’ha presentat. La societat que explota la marca de precuinats, Home Meal Replacement, deu deu milions d’euros entre curt i llarg termini. La família Cerqueda, majoritària a Andbank, té el 17% de les accions de la societat en problemes.

Home Meal Replacement ha presentat de forma voluntària el concurs de creditors per intentar, amb una nova direcció al capdavant -de moment el fins ara conseller de la societat Guillem Junyent ha substituït el president i màxim accionista de la firma, Quirze Salomó, que ha estat apartat-, reflotar la companyia. Després d’una complicada negociació, Home Meal Replacement va aconseguir arribar a un acord amb la banca per poder refinançar el deute (6,3 milions a curt termini; 3,7 a llarg), però no va poder arribar a un acord amb creditors no financers i tot plegat se’n va anar en orris.

La situació que viu ara la matriu de Nostrum no és nova. El 2012 ja va salvar una situació similar. Fonts de l’establiment que encara resta obert al Principat -la del carrer Doctor Vilanova cantonada amb Prat de la Creu; la del carrer Bonaventura Riberaygua va tancar fa uns mesos- han assegurat que el concurs “no té cap incidència” en el dia a dia de l’establiment i que “treballem amb total normalitat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending