Circulació fluida a l’N-145 d’accés al Principat

El Servei Català de Trànsit no registra tampoc cap tall a la carretera a la C-14 i de manera que la situació es manté tranquil·la

Comentaris

L'accés a la frontera hispanoandorrana es mostra fluid
L'accés a la frontera hispanoandorrana es mostra fluid
Segons les informacions publicades pel Servei Català de Trànsit aquest divendres en què es preveien talls a la circulació de la carretera N-145 en direcció al país i a la C-14, hi ha mobilitat fluida i no es registren talls en la circulació. Precisament, aquests talls s’havien de produir en el marc dels actes reivindicatius convocats aquest divendres a Catalunya per la celebració del consell de ministres a Barcelona quan fa justament un any de les eleccions catalanes del 21-D convocades per l’Estat espanyol.

La majoria de companyies d’autocars i els transportistes que ja havien anunciat que avui no farien trajectes, han mantingut la previsió de no sortir. Segons fonts consultades entre transportistes, els pocs que han sortit no consta que hagin patit cap afectació, possiblement també pel fet que no s’han acostat a les voltants de l’àrea metropolitana de Barcelona – que és on es troben les principals afectacions d’aquest divendres – sinó que ho han fet per comarques de la Catalunya central o zones més properes.
 

Comentaris

Trending