Parròquies

Usuaris del parc infantil del Prat Gran de Sant Julià denuncien l’estat de deixadesa en què es troba

Al malestar per l’inadequat manteniment de la instal·lació, s’hauria afegit els darrers dies la preocupació per la presència d’una plaga d’insectes, probablement paparres

Altaveu

Diversos usuaris -especialment mares d’infants- del parc infantil del Prat Gran de Sant Julià han denunciat l’estat de deixadesa que presenta la infraestructura, condicionada fa quatre anys en el format que, més o menys, encara avui presenta. Les queixes s’han incrementat des que les darreres setmanes s’hauria advertit la presència d’una plaga de paparres o insectes similars que haurien picat a algun adult.

Les usuàries, que han començat a difondre el seu malestar per les xarxes socials després que, suposadament, el comú fes cas omís a les seves queixes reiterades, recorden que és pràcticament l’únic espai ben bé al centre de la parròquia pensat per portar-hi la canalla. I si bé l’estat de diverses parts de la instal·lació, com ara el terra, ja feia molts infants i els seus progenitors fer marxa enrere, la presència ara de les paparres encara empitjora la situació.

Els afectats reclamen una actuació decidida de l’administració per sanejar la zona i, alhora, adobar-la i millorar-ne unes condicions més deplorables que una altra cosa. No és que demanin posar més instal·lacions o jocs. Però sí fer un degut manteniment de tots els elements que hi ha i el seu entorn. El fet que les queixes fetes arribar al comú per alguns dels usuaris hagin estat silenciades o, com a mínim, desateses, encara ha fet encendre més els ànims.

Comentaris

Una mare
7.
El parc del zencill si que està en males condicions, amb pesimes instal·lacions per infants petits poca veritat i gens agradable per jugar tot i que la zona on està és tranquila. El parc de nagol el trobo que està bé, zencill xo bé, llàstima que no hi hagi un camí que es pugui pujar caminant des de Sant Julià i no haver de passar X l carretera o pujar ab cotxe. El parc de la Volvo, el castell està bé per a infants de 0-5 anys, li faltaria més engronxadors x bebès, ja que és un parc on hi anem moltes mares ab nens petits, i potser algun altre castell per a nenses grans, el terra.... Es desgasta en seguida, els arbres a l hivern fan pena i hi ha estius que estan plens de bitxos, els wc fan engunia, i es trist que hagin tret un tros de parc per posar el tobogan d'aigua i tardar casi un mes en posar una font en ple estiu!!!! I en general a tota la parròquia les merdes i pixats de gos en zones on hi passen molt infants com el carrer de les escoles o al davant mateix de la porta de l escoles o al camí que puja cap a cra. de rabassa, passa al costat de l'escola andorrans és un pipican fastigós.
Potser sí que un millor manteniment dels parcs no aniria malament i no gastar cèntims ab coses poc útils
  • 2
  • 0
Desencantat
6.

Doncs igual si el conseller de serveis no te temps de dedicar-s'hi, a causa dels seys mutiples negocis i assumptes personals, hauria de dimitir i deixar que algu altre amb competencia se'n ocupes. Ah, que de gent competent quasi no ni han, al Comú lauredià

  • 1
  • 1
Sentit comu
5.

No es el problema en un parc, el problema existeix en tots els parcs infantils de tota la parròquia de Sant Julia, el parc de nagol, el parc del senzill i el parc del Prat gran, tots absolutament tots el seu estat es deplorable!!!!!
Es lamentable el manteniment dels parcs i mes lamentable la consideració que es te pels infants del poble!!!!

  • 5
  • 2
Irene
4.

El parc ple de bitxos i ara tambe sense font, el wc fastigos i gairebe sempre desbordat d'aigua, la vorera del carrer de les escoles amb merdes de gos, el comu li te una mica de mania a la canalla o nomes o sembla?

  • 5
  • 0
Rebe
3.

Desgraciadament fa anys que també ens queixem de com tenen de deixat també el parc del zencill, i des-de que han començat les obres del vial encara mes, es suposa que el tanquen a les 22h, el jovent continua entran per una balla que està trencada o simplement per la portà que no tanquen, es una vergonya, moltes mares durant aquest estiu hem trucat al comú per demanar s.u.p que vinguessin a treure les restes de vidres, ampolles...

  • 4
  • 0

Comenta aquest article