Usuaris del parc infantil del Prat Gran de Sant Julià denuncien l’estat de deixadesa en què es troba

Al malestar per l’inadequat manteniment de la instal·lació, s’hauria afegit els darrers dies la preocupació per la presència d’una plaga d’insectes, probablement paparres

Comentaris

-
-

Diversos usuaris -especialment mares d’infants- del parc infantil del Prat Gran de Sant Julià han denunciat l’estat de deixadesa que presenta la infraestructura, condicionada fa quatre anys en el format que, més o menys, encara avui presenta. Les queixes s’han incrementat des que les darreres setmanes s’hauria advertit la presència d’una plaga de paparres o insectes similars que haurien picat a algun adult.

Les usuàries, que han començat a difondre el seu malestar per les xarxes socials després que, suposadament, el comú fes cas omís a les seves queixes reiterades, recorden que és pràcticament l’únic espai ben bé al centre de la parròquia pensat per portar-hi la canalla. I si bé l’estat de diverses parts de la instal·lació, com ara el terra, ja feia molts infants i els seus progenitors fer marxa enrere, la presència ara de les paparres encara empitjora la situació.

Els afectats reclamen una actuació decidida de l’administració per sanejar la zona i, alhora, adobar-la i millorar-ne unes condicions més deplorables que una altra cosa. No és que demanin posar més instal·lacions o jocs. Però sí fer un degut manteniment de tots els elements que hi ha i el seu entorn. El fet que les queixes fetes arribar al comú per alguns dels usuaris hagin estat silenciades o, com a mínim, desateses, encara ha fet encendre més els ànims.

Comentaris (7)

Trending