La línia L5 d’autobús recupera el trajecte directe entre Andorra la Vella i Arinsal

La mesura s’aplicarà a partir d’aquest dimecres i donarà resposta a les demandes dels usuaris, que des de feia temps lamentaven que les restriccions aplicades durant les setmanes de confinament encara estiguessin vigents

Parada de l'L5 a l'Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella.
Parada de l'L5 a l'Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La línia d’autobús L5 recuperarà a partir d’aquest dimecres el trajecte directe entre Andorra la Vella i Arinsal i viceversa, sense transbord al centre de la Massana. Amb aquesta acció, l’empresa de transport dóna resposta a les demandes dels usuaris, que des de feia temps lamentaven que les restriccions aplicades durant les setmanes de confinament encara estiguessin vigents i denunciaven que els horaris eren insuficients.

A partir d’aquest dimecres, l’autobús passarà cada dia des de les 7:10 del matí a les 21:10 de la nit cada 30 minuts, tant en sentit de pujada com de baixada. Abans d’aquesta modificació, els diumenges la freqüència de passada era cada 60 minuts. La notícia beneficiarà especialment als estudiants de la Margineda que resideixen a Arinsal, ja que, per arribar al col·legi, havien d’agafar fins a tres autobusos.

Comentaris

Trending