Les veus de l’Altaveu

[PODCAST] [A FONS] Els periodistes de l'Altaveu trien la guerra d'Ucraïna i les seves conseqüències com a tema destacat de l'any. També el deteriorament de la qualitat de vida a Andorra, l'ascens del FC Andorra i l'incendi al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià. Escolta el resum d'aquest 2022 que s'acaba a l'Altaveu a Fons

El calendari s'acosta al canvi d'any.
El calendari s'acosta al canvi d'any.

El pòdcast de l'Altaveu, l'Altaveu a Fons, s'estrenava aquest setembre i tanca l'any amb gairebé 6.000 reproduccions. En el darrer episodi de l'any l'Ester Pons ha demanat a tots els periodistes de l'Altaveu que destaquin un tema d'aquest 2022 que s'acaba. Alba Baró, Pilar Candel, Bru Noya, Gabi Pérez i Toni Solanelles ens expliquen la seva tria que il·lustrem amb els seus sons.

 

Listen on Podcast Addict Listen on Amazon Music Listen on Spotify Listen on Apple Podcasts Listen on Google Podcasts

El 2022 acaba i ho fa amb un regust amarg. Ha estat l'any de la postpandèmia, però també el de la guerra a Ucraïna amb totes les seves conseqüències; sobretot una inflació desbocada que ha contribuït a empitjorar la qualitat de vida de la gent treballadora. Un fet que se suma al problema ja estructural d'habitatge al país. No obstant això, a l'inici del conflicte també va ser destacable la solidaritat d'Andorra que ha acabat acollint prop de 300 refugiats i va enviar 5 combois amb material humanitari a les fronteres d'Ucraïna. Fora d'aquest conflicte, els periodistes de l'Altaveu també s'han recordat de l'ascens del FC Andorra a la lliga SmartBank i de l'incendi al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending