Canillo digitalitza el llibret de la seva Festa Major

Durant els pròxims tres dies la parròquia comptarà amb tot un ventall d’activitats i esdeveniments per a tots els públics i interessos

Comentaris

La Festa Major de Canillo en anys anteriors
La Festa Major de Canillo en anys anteriors

La Festa Major de Canillo s’aproxima i, amb ella, el seu programa. Aquest any, com a principal novetat, la Quadrilla, encarregats d’organitzar tots els esdeveniments, ha creat el llibret habitual, però ho ha fet de manera digital. A més de traslladar un document, ha creat una pàgina web on totes les persones poden consultar les activitats preparades per a aquest cap de setmana.

La Quadrilla de Canillo, a la nova web, expliquen que la seva motivació principal “és contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, estalviant recursos materials, humans i financers”. També apunten que aquesta decisió vindria donada per “la difícil situació econòmica i social que ha causat la pandèmia de la Covid-19”. Aprofitant aquest nou format, que dóna molt més joc, han creat diverses pestanyes on, més enllà del programa, es pot consultar informació sobre l’associació i veure fotografies d’anys anteriors.

La Covid-19 també ha vist afectats els esdeveniments que tindran lloc el pròxim cap de setmana. En el document on s’ha plasmat tot el programari, la Quadrilla indica que “en totes les activitats se seguiran els protocols de la Covid-19 i agrairem a tots els assistents que els respectin”. De fet, seguint amb les mesures aplicades el passat 7 de juliol, es pot veure com cada nits es conclou la festa abans de les deu i mitja de la nit. El primer dia, demà dissabte, ho farà el concurs Miss i Mister, diumenge un ball de nit amb l’Orquestra Mediterrània, i dilluns la traca final.

Entre tant, durant el dia, s’han preparat diverses activitats perquè tothom pugui gaudir de la Festa Major de Canillo. Dissabte, els veïns de la parròquia podran participar en el torneig de tenis, en el tir al plat, en una classe de zumba o, els més petits, podran jugar en els inflables. Diumenge tindrà lloc un concurs de petanca, una actuació de l’Esbart de les Valls del Nord o un mural per als nens i les nenes. Per a finalitzar, dilluns es podrà fer una cursa de kàrtings amb pedals, una tarda esportiva casats i casades vs solters i solteres o diversos espectacles.

Comentaris

Trending