Velles Cases Andorranes prepara una col·lecta de diners per poder restaurar el vell Fargo

Extret dissabte passat de la parcel·la on estava abandonat des de feia quatre dècades, ara es preveu obrir un compte per rebre donacions d'entre trenta i cinquanta euros

-
-

Velles Cases Andorranes prepara una campanya per recol·lectar els diners necessaris per poder restaurar el vell Dodge Fargo que dissabte passat es va treure de la parcel·la, a la carretera de Fontaneda, on ha estat pràcticament abandonat durant quatre dècades. L'objectiu és poder rehabilitar el vehicle -el temps, el pressupost i les dificultats acabaran dient si serà possible que pugui arribar a tornar a funcionar- i exposar-lo “en algun lloc emblemàtic on faci goig”.

Conscient de la dificultat que les administracions facin costat al projecte, i vist el nul interès del Govern en participar en la recuperació del Fargo, el principal promotor de la iniciativa i president de Velles Cases Andorranes no ha esperat gaire més per començar a donar pistes dels nous passos a fer. Com sol ser habitual, Claude Benet ha donat alguns detalls a través del seu perfil de Facebook. “Proposem una aportació de 30 a 50 euros, tot i que entenem que els temps són difícils”. A l'efecte s'obrirà un 'compte Fargo' en un banc d'Andorra i allí s'hi podran fer els ingressos.

Entre tots i hem de ser molts, efectuarem una operació ciutadana que deixarà petjada en la qual també posarem la llista de tots els contribuents i demostrarem que Andorra se sap mobilitzar, que som un país que s'interessa pel seu patrimoni”, continua dient Benet a les xarxes socials tot avisant que properament s'explicarà com es pot participar en la campanya.

-

Relacionat

Exitosa ‘exhumació’ del vell Fargo
Membres de la corporació laurediana (el conseller Joan Visa a l'esquerra) van visitar fa pocs dies el vehicle.

Relacionat

Velles Cases Andorranes preveu treure l’1 de desembre del solar on ha estat anys ‘abandonat’ el vell Dodge Fargo
-

Relacionat

Ski Andorra es compromet a participar decisivament en la recuperació del vell Dodge Fargo
-

Relacionat

Dodge Fargo ‘llenyataire’: les primeres imatges de l’interior del vehicle que Velles Cases Andorranes vol recuperar
-

Relacionat

Operació de micromecenatge per recuperar l’autocar dels primers turistes

Comentaris

Trending