Vallnord modifica els seus estatuts per permetre a Viladomat accedir al consell d’administració

El màxim responsable de Saetde i Secnoa és ara el vicepresident de la societat de les valls del Nord en substitució del cònsol d’Ordino

Comentaris

L'empresari Joan Viladomat dirigint-se als assistents a l'acte de firma de contracte entre Saetde i el comú d'Ordino per Secnoa.
L'empresari Joan Viladomat dirigint-se als assistents a l'acte de firma de contracte entre Saetde i el comú d'Ordino per Secnoa.
El conseller delegat de Saetde i màxim accionista de Secnoa, Joan Viladomat, és des d’ara també vicepresident de Vallnord. La societat que comercialitza els dominis esquiables de la Massana i Ordino sota una mateixa denominació ha modificat els seus estatuts per permetre que una persona aliena a les corporacions massanenca o ordinenca puguin accedir al consell d’administració de la societat.

Des del mes de juny, Saetde és el màxim accionista de Secnoa, fins llavors controlat al cent per cent pel comú d’Ordino. Fruit d’aquell canvi, també hi ha hagut canvis en l’encaix societaris. Arcalís també ha creat aliances amb Grandvalira. No obstant això, els canvis estatutaris permeten representar millor l’estructura societària que forma el conglomerat Vallnord, que es manté presidida pel cònsol de la Massana, David Baró, com a principal representant d’EMAP. 

La vicepresidència de la societat recau a partir d’ara en Joan Viladomat, que substitueix el cònsol d’Ordino, Josep Àngel Mortés. Pel que fa als vocals, el cònsol menor de la Massana, Raül Ferré, manté la seva posició, i Mortés substitueix Gemma Riba en la darrera vocalia que hi ha al consell d’administració. El secretari del consell no canvia, i recau a EMAP, al conseller del comú de la Massana, Josep Maria Garrallà. 

D’aquesta manera, i segons s’expressa en un comunicat emès per Vallnord, el nou consell d’administració de la societat és conseqüent amb la nova realitat societària de Secnoa. Tots aquests canvis i novetats, segons s’explica en la nota, es van efectuar el dimecres dia 11 de desembre a la junta general d’accionistes. A banda dels càrrecs esmentats fins ara, Viladomat també presideix Ski Andorra i forma part del consell d’administració de Nevasa-Grandvalira.

Comentaris (2)

Trending