UP DA es planteja convertir Encamp en un referent per al turisme esportiu

Comentaris

UP DA es planteja convertir Encamp en un referent per al turisme esportiu
UP DA es planteja convertir Encamp en un referent per al turisme esportiu

L'actual majoria comunal encampadana aposta pel turisme esportiu per mirar de desestacionalitzar l'oferta que pot oferir la parròquia i el país. Per això, però, cal disposar d'instal·lacions adequades i aptes per allò que necessiten els esportistes de primer nivell que, en part, és el que es vol atraure. El candidat d’UP DA i actual cònsol menor, Jordi Torres Arauz, ha explicat que se seguirà treballant en la promoció del turisme esportiu a Encamp i al Pas de la Casa amb projectes realistes i instal·lacions adequades a les necessitats d’Encamp per convertir la parròquia en referent i desestacionalitzar la demanda. 

Torres ha exemplificat aquesta voluntat de gestió amb la inversió de Prada de Moles. Tal com ha recordat el candidat, era una inversió "prioritària" per  completar l’oferta de turisme esportiu, a més de ser una llarga reivindicació dels veïns a la qual s’ha donat resposta. El candidat ha reivindicat la inversió “amb rigorositat i seriositat, allà on cal, sense fer projectes faraònics sinó coherents i realistes". Torres ha assegurat que ja es tenen demandes per fer campus i tornejos que avalen la feina feta. “Estem en la bona línia i hem de seguir treballant en aquesta direcció", ha conclòs. El candidat ha destacat la feina feta durant el darrer mandat recordant que “s’ha creat escola en aquest món" i amb les estades dels equips de primer nivell de disciplines com l'handbol, el futbol sala o el futbol. Torres ha reiterat que el notable increment d’estades al Pas de la Casa també ha estat un aval més de la bona línia encetada en aquest àmbit.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.