Units pel Canvi proposa reubicar la sala de vetlles a un lloc més accessible i destinar l’edifici als joves

Cristina Pericas diu que hi hauria d’haver un dinamitzador de carrer amb un pla ben establert

Pericas, Orriols, Navarro i Travesset aquest dimarts a Sant Julià de Lòria.
Pericas, Orriols, Navarro i Travesset aquest dimarts a Sant Julià de Lòria.
Units pel Canvi (PS Independents) proposa reubicar la sala de vetlles de Sant Julià de Lòria a un lloc més accessible i destinar l’edifici als joves. “No volem eliminar-la, que ens ha costat molt d’aconseguir”, ha volgut deixar clar la candidata número 11, Cristina Pericas. “Volem trobar-li una millor localització amb millor accessibilitat”. Des d’Units pel Canvi defensen que l’actual “és de difícil” accés, especialment per a la gent gran, ja que s’hi arriba a través del carrer Doctor Palau, que és empedrat i fa pujada.

Els vehicles tampoc hi poden accedir i tampoc hi ha una zona d’aparcament propera. Per contra, el Callís de l’Isla i l’edifici que avui alberga la sala de vetlles és “una bona ubicació per als joves”. “Creiem que els joves, que són el futur de la parròquia, han de tenir un espai on desenvolupar-se i un espai on els escoltem”, ha manifestat Cristina Pericas, i aquest podria ser un bon espai, ja que disposa tant de zona exterior -ben delimitada i sense vehicles- i interior -l’edifici disposa de diverses sales on els joves podrien realitzar activitats.

A més, la candidata número 11 d’Units pel Canvi ha exposat també que “creiem que hi hauria d’haver un dinamitzador de carrer, amb un pla ben establert de ruta, per a que els pugui guiar i dinamitzar en les diferents activitats”.

Comentaris

Trending