Units pel Canvi denuncia l’estat de “deixadesa total” de les urbanitzacions lauredianes

Proposen arribar a acords amb els propietaris per trobar una solució definitiva

Els candidats d'Units pel Canvi, Maria Carme Sánchez i Joan Travesset aquest dilluns a Auvinyà.
Els candidats d'Units pel Canvi, Maria Carme Sánchez i Joan Travesset aquest dilluns a Auvinyà.
Units pel Canvi  (UPC)  ha denunciat aquest dilluns l’estat de “deixadesa total” en que es troben les urbanitzacions de Sant Julià de Lòria construïdes abans de l’any 2000, on “contínuament hi ha problemes”, ha explicat la número 2 i candidata a cònsol menor, Maria Carme Sánchez Balletbó. El mateix passa amb les carreteres secundàries, que s’haurien d’anar adequant de mica en mica, un tram cada any perquè arriba un moment, segons Sánchez, que "és un perill per la ciutadania” com és el cas de la pleta d'Aixirivall.

Units pel Canvi  considera que “el comú s’hi hauria d’implicar d’una vegada per totes per trobar solucions”. En aquest sentit, la candidata a cònsol menor, acompanyada del número 1, Joan Travesset, ha proposat la celebració de diverses reunions amb els propietaris de les diferents urbanitzacions per “arribar a un acord i trobar una solució definitiva”.

Sánchez ha exposat que, degut a la falta de transparència, hi ha molts espais en els que no es coneixen quin és l’estat de serveis com el clavegueram o altres, i que caldrà establir prioritats amb els residents dels diferents nuclis per llavors destinar “uns pressupostos adequats per solucionar-ho”.

Per la candidata, “cadascuna té problemàtiques diferents, però en realitat totes radiquen en el mateix: en una deixadesa en la què les urbanitzacions s’han deixat en el mateix estat que quan es van fer”. Sánchez ha fet aquestes declaracions a Auvinyà.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending