Unió Laurediana vol instaurar de forma definitiva el menjador per a la gent gran

Majoral destaca que la seva candidatura fomentarà l’increment de serveis que contribueixin a una millora de la qualitat de vida dels ciutadans

Comentaris

-
-
Unió Laurediana pretén convertir en definitiu el menjador per a la gent gran que fa pocs dies l’actual comú va presentar en societat a la Llar de Lòria. El candidat de la formació, Josep Majoral, assegura que es deixarà la prova pilot actual per consolidar el servei, ja que la intenció de la seva formació és “apostar per fomentar l’increment de serveis que contribueixin a una millora de la qualitat de vida dels ciutadans”.

Majoral i altres integrants de la candidatura laurediana de terceravia han acudit aquest migdia a l’escola bressol L’Espill per parlar de qüestions socials. El candidat a cònsol major ha destacat que "crearem un servei de menjador per la gent gran i potenciarem la figura de l'educador de carrer per integrar el jovent”. La candidatura laurediana vol reforçar la col·laboració amb Càritas, ampliant i millorant els serveis. Per a Majoral, és fonamental la millora de la qualitat de vida dels infants, el jovent, les famílies monoparentals, les persones amb diversitat funcional i la gent gran. 

Un dels reptes majúsculs d’Unió Laurediana és treballar pels joves. En aquest sentit, una de les propostes que s’inclou en els sis pilars de la candidatura que pretén recuperar el comandament del comú de Sant Julià de Lòria és crear un punt jove amb activitats on “el jovent es pugui trobar i gaudeixi del temps lliure en un espai sa i segur”, ha sentenciat Majoral. 

 

Comentaris (1)

Trending