Unió Laurediana posa en marxa la campanya a Sant Julià perquè “la parròquia està molt descuidada”

La reunió de poble protagonitzada pel cònsol Vila encén encara més els ànims d’una part dels lauredians

Una imatge de la reunió de poble.
Una imatge de la reunió de poble.
La reunió de poble protagonitzada a Sant Julià pel cònsol Josep Miquel Vila ha servit per donar el tret de sortida a la campanya electoral en aquesta parròquia. Almenys ho sembla vist el posicionament del mandatari comunal i, especialment, la reacció gairebé immediata dels membres d’Unió Laurediana (UL), que immersos en el projecte nacional de terceravia, tenen tots els números d’haver de liderar el que seria l’alternativa a la majoria comunal actual.

En certa manera, els dos consellers generals sorgits de la territorial laurediana l’abril han liderat la resposta des de les files de la formació que encapçala Josep Pintat. I especialment Carine Montaner, que s’ha posat obertament a disposició de la ciutadania per poder escoltar les necessitats dels ciutadans i recollir-les en vista a la confecció del programa i les voluntats que acabi oferint la formació laurediana. “Volem un projecte de parròquia; la parròquia està molt descuidada”, afirma rotunda la parlamentària, que deixa clar que en el seu cas no es mourà del Consell General “però ajudaré tant com pugui per a les comunals”.

No està tan clar el futur de l’altre parlamentari sorgit de la circumscripció parroquial. Malgrat que durant la reunió de poble Joan Albert Farré va mantenir el rol de cap de la minoria i, per tant, aspirant a tornar a liderar la candidatura d’UL-terceravia, no es pot descartar que finalment el projecte l’encapçali Josep Majoral. “Des d’UL encara no s’ha mogut fitxa i no sé si seré jo o una altra persona la que encaixi amb el projecte. Ja es veurà”, afirma el parlamentari, un dels homes que més a prop té Pintat. Cert que dins la formació hi ha dos corrents: el més tradicionalista, que probablement Farré representa, i un altre més procliu a obrir-se a noves sensibilitats i on potser hi encaixaria més Majoral.

Carine Montaner s’ha posat a disposició dels ciutadans via xarxes. Ofereix el seu telèfon personal hi tot perquè els lauredians puguin fer-los arribar els seus neguits. I s’explica recordant que “a la reunió de poble de Sant Julià organitzada pel comú on el conseller Joan Albert Farré, del meu grup polític Unió Laurediana terceravia (a l'oposició de Laurèdia en Comú, grup de la majoria al comú de Sant Julià avalat per DA i SDP), va exposar que moltes zones de Sant Julià estaven oblidades per la majoria actual i que aquest mandat comunal ha estat marcat per una manca de transparència.” Vist això, invoca els lauredians a “construir un projecte de futur per la nostra estimada parròquia”.

Comentaris

Trending